Η Ξένια ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι την ειδοποίησαν από την κλινική πως πρέπει να πάει από εκεί την επόμενη μέρα για να πάρει το μωρό. «Δεν θα κουνήσεις ρούπι αν δεν σου πω εγώ! Θα συνεννοηθώ μαζί τους και θα ξαναμιλήσουμε!», της τονίζει και κλείνει το τηλέφωνο, εξοργίζοντας την Ξένια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Την ίδια ώρα, η Ασπασία πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου για να υπογράψει τα συμβόλαια για την αγορά του σπιτιού. «Άδικα τραβήχτηκες.. Άκυρο το συμβόλαιο. Ο ιδιοκτήτης αναθεώρησε. Χώρισε η κόρη του, θα γυρίσει στη Μάνη και θα της παραχωρήσει το σπίτι για να μείνει. Δεν το πουλάει πια..», την ενημερώνει και την συμβουλεύει να συνεχίζει να ψάχνει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βαγιάκος δίνει στον Δημοσθένη τα χρήματα από την «δουλειά» στη Σπάρτη και τον ενημερώνει για την Δήμητρα. «Η Δήμητρα εδώ και μέρες δεν πατάει στο Τμήμα. Παρακολουθεί λέει ένα σεμινάριο στην Ανωτέρα. Εγώ ρώτησα τον δικό μου εκεί μέσα και μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο..», του λέει κι εκείνος ανήσυχος του απαντά: «Λες να παίρνει μέρος σε καμιά μυστική επιχείρηση; Ίσως μας είναι αδιάφορο, αλλά τσέκαρε μήπως μάθεις και τίποτα παραπάνω.. Μην την βρούμε πουθενά μπροστά μας και τρέχουμε!»

Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος καταφέρνει να σώσει και πάλι την Αρετή, η οποία σπεύδει στο φούρνο. «Τάσο, πες αλεύρι! Ο διαολομπελάς σου σε γυρεύει! Βγες έξω ρε λιμοκοντόρε!! Ποτέ! Μέχρι να δύσει ο ήλιος στην ανατολή, εγώ θα έρχομαι να σου κάνω τη ζωή μαύρη!!! Αν δεν σου κλείσω τον φούρνο, να μη με λένε Αρετή! Στάχτη θα στον κάνω!!», τον απειλεί κι εκείνος της λέει ότι αν συνεχίσει έτσι θα της ξανά κάνει μήνυση. Ωστόσο, η Αρετή δεν φαίνεται να τρομάζει.

«Σύρε να μεταλάβεις, γιατί αυτός ο φούρνος θα γίνει ο τάφος σου!! Αν δεν σε νεκροφιλήσω, δεν θα βρω αναπαμό!», του λέει χαμογελώντας χαιρέκακα και φεύγοντας τον μουτζώνει.