Εξελίξεις με πολύ ένταση και αγωνία προβλέπεται στα επόμενα επεισόδια 78 και 79 της σειράς “Έρωτας Φυγάς” !

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Ο Στέφανος θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους του όταν αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα, για την διάσωση της Μαργέτας στο επεισόδιο 78.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι του Ιάσωνα λόγω της κατάστασης της Μυρσίνης. Ενώ παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσει και την αίτηση διαζυγίου. Η Νότα πηγαίνει στο γραφείο του Παράσχου, ενώ ο Σωκράτης απειλέι με όπλο την Ελπίδα με σκοπό να πάει η Νάντια μαζί του. Εν τω μεταξύ, ο Μελέτης και η Τζένη προσπαθούν να προστατεύσουν το παρελθόν τους. Η αλήθεια για το παρελθόν του Μίλτου έρχεται στο φως από την Δήμητρα, ενώ υπάρχει εντολή από τους παρακρατικούς να σκοτώσουν τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη.

Στο επεισόδιο 79, ένα γράμμα ανατρέπει την υπάρχουσα κατάσταση.

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων της με την αίτηση διαζυγίου στα χέρια της. Εν τω μεταξύ, η Ευγενία δίνει υποσχέσεις στον Μάρκο, ενώ η Νότα την οδηγεί προς άλλα μονοπάτια. Με την δηλωμένη απουσία του Στέφανου, ο Μάρκος θα προσπαθήσει να προσλάβει τον Φάνη για να παρακολουθήσει την Αθήνα. Ένα γράμμα που καταφθάνει στο αρχοντικό Δεμερτζή ενδέχεται να τους αλλάξει τα σχέδια.