Παγιδευμένοι: Στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι», ο Σταύρος θα αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές. Μετά την τραγική δολοφονία της αδελφής του, Κατερίνας, ο εισαγγελέας εξαφανίζεται, και η Αγγελική ανησυχεί μήπως έχει συμβεί κάτι τραγικό και στον ίδιο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Εισαγγελία και αστυνομία στο πόδι για τον εντοπισμό του Σταύρου…

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», φέρνει ανατροπές που αναμένεται να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ο Σταύρος, ο οποίος αντιμετωπίζει το πιο βαρύ χτύπημα της μοίρας από τα πρώτα επεισόδια.

Ανακαλύπτει ότι ένα από τα πτώματα που ανασύρονται από ένα πηγάδι ανήκει στην αδελφή του, την Κατερίνα. Αυτό το σοκαριστικό γεγονός τον συνταράσσει βαθύτατα και τον ωθεί σε έναν όρκο εκδίκησης. Αποφασίζει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ανακαλύψει τον δολοφόνο της αδελφής του και να τον οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Καθώς οι έρευνες προχωρούν, ο εισαγγελέας χάνει την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να αμφισβητηθεί η κρίση του και να μην είναι σε θέση να λαμβάνει σωστές αποφάσεις. Παρόλο που η Αγγελική στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να τον στηρίξει και να του δώσει δύναμη, ο Σταύρος δεν μπορεί να ηρεμήσει. Ακόμη και όταν ο μανιακός δολοφόνος έρχεται αντιμέτωπος με τον Δημήτρη και χάνει τη ζωή του, ο Σταύρος δεν βρίσκει ηρεμία.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο παππούς του νεκρού δολοφόνου έχει ορκιστεί εκδίκηση και με τον σύμμαχό του τον Αλέκο, απειλεί όχι μόνο να καταδικάσει τον Δημήτρη στη φυλακή αλλά και να αφανίσει τον Σταύρου και τον Αντρέα. Ένα τραγικό στοιχείο είναι ότι την ημέρα της κηδείας του μανιακού δολοφόνου, ο Σταύρος λέει το τελευταίο αντίο στην Κατερίνα, με όλους τους συνεργάτες του να στέκονται στο πλευρό του. Με δάκρυα στα μάτια, λέει στην Αγγελική πως επιθυμεί να παραμείνει κοντά στην αδελφή του και να μην τον περιμένουν οι άλλοι.

Καθώς μένει μόνος πάνω από τον τάφο της αδελφής του, γονατίζει με καταρρακωμένη ψυχή και αφήνει ένα μπουκέτο λουλούδια. «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», ψιθυρίζει και αποχωρεί, δείχνοντας ότι δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Η Αγγελική, από την πλευρά της, παρατηρεί με αγωνία τον εισαγγελέα να μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού του και φοβάται ότι θα καταλήξει σε απελπιστικές πράξεις.

Οι χειρότεροι φόβοι της Αγγελικής δεν αργούν να επιβεβαιωθούν. Μετά την κηδεία της Κατερίνας, ο Σταύρος εξαφανίζεται. Ένας βοηθός του εισαγγελέα ενημερώνει την Αγγελική ότι δεν μπορεί να τον εντοπίσει πουθενά. «Μοιάζει λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Δεν ξέρει κανείς πού βρίσκεται» αναφέρει, προκαλώντας πανικό στην Αγγελική. Ανησυχεί για τον αγαπημένο της, φοβούμενη ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό του.

Κάθε λεπτό που περνάει είναι κρίσιμο, η Αγγελική του τηλεφωνεί συνεχώς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Δεν απαντά στις κλήσεις μου, μετά την κηδεία εξαφανίστηκε. Έθαψε την αδελφή του και τώρα φοβάμαι μήπως κάνει κακό στον εαυτό του,» λέει ανήσυχη στον Δημήτρη, ζητώντας την άμεση βοήθειά του. Παρότι ο Δημήτρης προσπαθεί να την καθησυχάσει, διαπιστώνοντας την κατάσταση του Σταύρου, ανησυχεί και ο ίδιος. Αρχίζει λοιπόν να του τηλεφωνεί, τόσο στο σπίτι όσο και στο κινητό.

Ωστόσο, οι ώρες περνούν και ο Σταύρος εξακολουθεί να αγνοείται. Καθώς τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Δημήτρης αποφασίζει να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του, ξεκινώντας από το σπίτι του. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική περιμένει ανυπόμονα να ακούσει από τον Αντρέα και τον Δημήτρη ότι ο αγαπημένος της βρέθηκε και είναι καλά. Διαφορετικά, φοβάται ότι θα ζήσει έναν νέο εφιάλτη.