Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα με τον Μάνο και η Δήμητρα έχουν βγει στους δρόμους και ψάχνουν τη μικρή Αγγελική… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος Επεισόδιο 7

Τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης μεταφέρεται στα επείγοντα. Από πίσω η Ασπασία, μένει στον διάδρομο και κλαίει. Αργότερα έρχεται και η Ειρήνη και ο γιατρός τους ενημερώνει ότι ήταν ένα καρδιακό επεισόδιο. Όταν συνέρχεται ο Δημοσθένης διώχνει την Ασπασία από το δωμάτιο και μιλάει στην Ειρήνη.

Ηθοποιοί: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης

Γη της Ελιάς 29/9 Επεισόδιο 7

Η Μαρίνα με τον Μάνο και η Δήμητρα έχουν βγει στους δρόμους και ψάχνουν τη μικρή Αγγελική. Ο Κουράκος καλεί τον Πανάγο στο τμήμα για ανάκριση. Τον ρωτάει αν γνωρίζει τη νεκρή κοπέλα:.

Τελικά ο Πότης και η Άννα αποφασίζουν να μιλήσουν ξεκάθαρα ο ένας στον άλλο και η παρεξήγηση γίνεται παρελθόν με …Ανάσταση. Ο Στάθης αποφασίζει να αντιδράσει στη χειριστική συμπεριφορά της Αρετής.

Ο Δημοσθένης γυρίζει στο σπίτι και ζητάει από την Ασπασία να του πει όλη την αλήθεια και κυρίως ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Ειρήνης.

Ο Κουράκος καταφέρνει να στριμώξει τον Πανάγο αλλά εκείνος έχει άλλοθι που του δίνει η πρώην γυναίκα του.Η Μαρίνα βρίσκει στο κινητό του Μάνου φωτογραφία μιας γυμνόστηθης κοπέλας και του ζητάει εξηγήσεις. Ο Μάνος την κοιτάζει αμήχανος και δε ξέρει τι να πει!