Σασμός: Ο άλλοτε σκληρός Μαθιός, πλημμυρισμένος αγωνία θα χάσει την αναπνοή του και όταν το ασθενοφόρο φτάσει εκεί για να πάρει τον Νικηφόρο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Το τέλος του Νικηφόρου

Ο Μαθιός, που ψάχνει τον Νικηφόρο, φτάνοντας στο καφενείο τον βλέπει μέσα σε μια λίμνη αίματος και η Άννα σπεύδει να του εξηγήσει ότι ο Λάζαρος τον πυροβόλησε Νικηφόρε, μίλα μου αγόρι μου. Μην εγκαταλείπεις παιδί μου. Κρατήσου γιε μου σε παρακαλώ. Με με αφήσεις τώρα που σε βρήκα. Σε παρακαλώ…», τον παρακαλά και ο νεαρός προσπαθεί να κρατήσει τα μάτια του του ανοιχτά.

Ο άλλοτε σκληρός Μαθιός, πλημμυρισμένος αγωνία θα χάσει την αναπνοή του και όταν το ασθενοφόρο φτάσει εκεί για να πάρει τον Νικηφόρο, αμέσως θα τρέξει να βρει την Βασιλική. Εκείνη αντικρίζοντας τον, καταλαβαίνει ότι έχει συμβεί κάτι κακό, αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της είναι το θύμα αυτής της βεντέτας.

Λίγη ώρα αργότερα, θα καταρρεύσει στην εικόνα του σοβαρά τραυματισμένου γιου της και στο πρόσωπο της θα ζωγραφιστεί η απόγνωση. Μαζί με τον Μαθιό προσεύχονται να μην πεθάνει ο γιος τους, λίγες μέρες μετά την ένωση τους.

«Μάνα, εκείνο το ταξίδι που λέγαμε να πάμε οι τρεις μας…», της λέει ο Νικηφόρος και η Βασιλική του υπόσχεται μόλις γίνει καλά να ταξιδέψουν παντού.«Εγώ, εσύ και ο πατέρας μου», της λέει και συνεχίζει: «Για πάντα μαζί…». Ένας ρόγχος, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, κάνει την Βασιλική να καταλάβει ότι το τέλος του γιου της πλησιάζει και η σπαρακτική κραυγή της θα ακουστεί σε όλο το νοσοκομείο.