«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 24-25

Η Έλενα θυμώνει ξανά με τον Νικόλα και μαλώνουν φέρνοντας σε αμηχανία όλη την παρέα… Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον AΝΤ1. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

13/12 Επεισόδιο 24
Η Έλσα ζητάει από την Κάτια και τον Άλκη να μην την απομακρύνουν από το παιδί που περιμένουν. Ο Νικόλας καταλήγει στο κρεβάτι με τη Χαρά και η Έλενα αντιδρά έντονα.

Ο Φίλιππος χωρίζει με τον Αλέξη, όταν εκείνος αποφασίζει να παραιτηθεί και να πάει σε άλλο γραφείο. Η Χριστίνα είναι χαρούμενη που ο Φίλιππος βρίσκεται στο σπίτι ξανά και μπαίνει στη διαδικασία να αρχίσει να τον διεκδικεί ξανά.

Στη συνάντηση που έχει όλη η παρέα στο σπίτι του Άλκη, όλα θα πάνε στραβά. Αποκορύφωμα μια αποκάλυψη της Σοφίας τη λάθος στιγμή…Τη στιγμή που ο Έβαν μπαίνει στο σπίτι.

14/12 Επεισόδιο 25
Η Έλενα θυμώνει ξανά με τον Νικόλα και μαλώνουν φέρνοντας σε αμηχανία όλη την παρέα. Η Έλσα παρακαλεί τον πατέρα της και την Κάτια να πουν όλη την αλήθεια στον Έβαν, ενώ η Σοφία μαθαίνει κατά λάθος πως ο Κοσμάς απολύθηκε.

Την ίδια ώρα, η Έλενα είναι αποφασισμένη να αρχίσει ξανά τις εξωσωματικές και να αφήσει πίσω της όσα νιώθει για τον Νικόλα. Η Κάτια ενημερώνει τον Άλκη πως θα μιλήσει στον Έβαν. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Άλκης εξαφανίζεται, κανείς δεν μπορεί να τον εντοπίσει και όλοι τρελαίνονται από την αγωνία.