«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Τα επεισόδια 15-16. Για 11η χρονιά η αγαπημένη μας σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι εδώ ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις.

10/12

Επεισόδιο 15:
Η ξαφνική συγκατοίκηση συνεχίζεται και ο Κοβάλσκι ο βοηθός της Ζουζούς, βοηθάει όσο μπορεί να μην καταλάβει ο Μηνάς ότι η Ζουζού βαδίζει βάσει σχεδίου… Η Ζωή επιστρέφει σπίτι έπειτα από ένα τριήμερο και το βρίσκει σε πλήρη ακαταστασία.

Επιβάλλει στον Φάνη και τον Κανάτη ημέρα εκπαίδευσης και γενικής καθαριότητας. Νέοι γείτονες και νέες περιπέτειες για τον Μπάμπη και την Ξένια. Ο Ηλίας αρχίζει και νιώθει διαφορετικά συναισθήματα για την Τούλα. Είναι αφηρημένος και το μόνο που κάνει, είναι να την σκέφτεται. Η Τούλα όμως πιστεύει άλλα.

Επεισόδιο 16:
Η «αποθεραπεία» της Ζουζούς συνεχίζεται και η παραμονή της στο σπίτι του Μηνά παρατείνεται, ενώ κάνει και την εμφάνιση της μια «περίεργη» γιατρός… Ο Μπάμπης βλέπει στον δρόμο την Σοφία αγκαλιά με τον Χάρη και είναι σίγουρος πως τα ξαναβρήκαν.

Μόνο που η αλήθεια είναι άλλη… Ο Ηλίας αρχίζει και νιώθει περίεργα συναισθήματα για την Τούλα. Το μοιράζεται με τον φίλο του, τον Σωτήρη. Με αφορμή ένα προσκλητήριο γάμου η Ζωή συνειδητοποιεί ότι θέλει περισσότερα πράγματα από τη σχέση της με τον Χρήστο και ο Φάνης την παρακινεί να τα διεκδικήσει…