Η Γη της Ελιάς: Πέφτουν οι μάσκες και η Αμαλία δείχνει τον πραγματικό της εαυτό… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: οι μάσκες πέφτουν…

Στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα παρακολουθήσουμε μεγάλες ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις που αναμένεται να συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, η σχέση μεταξύ του Ισίδωρου και της Αμαλίας κατατάσσεται σε νέες βάσεις, υποσχόμενη να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές.

Η Αμαλία, που αρχικά ήταν δίπλα του ως απλή γραμματέας, πλέον εξελίσσεται σε αποφασιστικό «αφεντικό» και επιδέξια γυναίκα. Ο Ισίδωρος, από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, εκφράζει τον έρωτά του για την Αμαλία, και δεν αργεί να της κάνει πρόταση γάμου. Η Αμαλία, από την πλευρά της, περίμενε αυτήν τη στιγμή για να ενταχθεί στην πανίσχυρη οικογένεια.

Αυτή η αλλαγή στη σχέση τους θα οδηγήσει την Αμαλία να αποκαλύψει τον πραγματικό της εαυτό και να αλλάξει ριζικά στάση απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βρεττάκων.

Αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί πλήρως την αδυναμία που της δείχνει ο Ισίδωρος, η Αμαλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την έντονη αντίδραση από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Αυτή η κατάσταση εξελίσσεται σε «εμφύλιο πόλεμο» και στη Μάνη έρχονται τα πάνω κάτω…Ποιος άραγε θα κερδίσει αυτή τη μάχη;