Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι προ των πυλών και υπόσχεται να προσφέρει μια πλούσια γκάμα συναρπαστικών στιγμών. Με μυστικά που θα αποκαλυφθούν, νέους έρωτες και απειλές που θα προκαλέσουν αναταραχές, ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να μας καθηλώσει. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη, υποσχόμενη μια συναρπαστική εμπειρία για τους θεατές…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Βόμβα μεγατόνων…

Στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς εισβάλει και ο Σίμος, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Αν και αρχικά φαίνεται να είναι ένας νέος με ευγενική συμπεριφορά και αγγελικό πρόσωπο, σύντομα αποκαλύπτεται ότι κρύβει ένα σκοτεινό υποσυνείδητο. Ο Σίμος αποδεικνύεται πως είναι ένας υποχθόνιος χαρακτήρας, με σκοπό να προκαλέσει την καταστροφή του Ντίνου. Εντάσσεται επίσης στα διαβολικά σχέδια της Βικτώριας, τα οποία οδήγησαν στην πυρκαγιά του “Παραδείσου”.

Παράλληλα, η οικογένεια του Σίμου αποτελείται από τη Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου), η οποία επιδιώκει να αποκτήσει την περιουσία της αδελφής της, της Όλγας. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος Πολύζος (Γιάννης Νταλιάνης) έχει ως στόχο να παρεμποδίσει τον Αποστόλη. Όμως, το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως ο Σίμος δεν είναι βιολογικό παιδί τους, αλλά υιοθετημένος.

Μυστικά που ξεθάβονται

Η προσπάθεια της Μιράντα και του Ντίνο να αναστήσουν τον «Παράδεισο» αντιμετωπίζει νέα εμπόδια, καθώς ένα απρόσμενο συμβάν διαταράσσει την ισορροπία της σχέσης τους. Μια σκιώδης φιγούρα από το παρελθόν της Μιράντα εμφανίζεται εκ νέου, ξυπνώντας μνήμες που η νεαρή γυναίκα προσπαθεί επιμόνως να θάψει για πάντα και να αφήσει πίσω της. Ο άντρας αυτός, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, που υπήρξε μια σκοτεινή παρουσία στο παρελθόν της Μιράντας, επιστρέφει στη ζωή της με σκοπό να αναστατώσει την ηρεμία της. Πρόκειται για έναν άνδρα χωρίς αναστολές, ο οποίος κάποτε είχε στενή σχέση με τη Μιράντα, αλλά στη συνέχεια την πρόδωσε.

Ανατροπή βόμβα

Το δεύτερο μέρος της σειράς, η νέα σεζόν, βρίσκει τη Βικτώρια ακόμα φυλακισμένη, με τη μόνη της επιθυμία να βρει τρόπο να αποδράσει από αυτήν την κατάσταση. Τα γεγονότα εξελίσσονται με ταχύτητα, και εκείνη παρακολουθεί προσεκτικά τα πάντα μέσα από το κελί της. Παράλληλα, διαμορφώνει τις συνθήκες που θα της επιτρέψουν να γλιτώσει και με στρατηγική καταφέρνει να το πετύχει. Ο εισαγγελέας, από την πλευρά του, αναγνωρίζει ότι οι κατηγορίες που έχουν αποδοθεί στη Βικτώρια στηρίζονται μόνο σε ορισμένες αόριστες ενδείξεις και καταθέσεις που δεν διαθέτουν σημαντική βαρύτητα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις που να στηρίζουν τις σοβαρές κατηγορίες που έχουν απορριφθεί εις βάρος της. Με βάση αυτό, ο εισαγγελέας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Βικτώρια πρέπει να αποφυλακιστεί.

Νέος άντρας στη ζωή της Αμαλίας

Η Αμαλία αποφασίζει να εργαστεί στον νέο “Παράδεισο”, στον χώρο που είναι η μητέρα της και ο άντρας που αγάπησε. Κρύβει το μεγάλο της μυστικό και δεν εκδηλώνει τίποτα. Εκεί, λοιπόν, έρχεται αντιμέτωπη με τον Σίμο, ξάδελφο του Πάρη. Καθώς συνεργάζονται, η προσέγγισή του δείχνει να γίνεται ολοένα πιο έντονη. Η Αμαλία αντιστέκεται αρχικά, αλλά σταδιακά υποκύπτει στη γοητεία του, με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια σχέση μεταξύ τους.

Διαμάχη για το παιδί

Η σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο, και αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της. Όλα δείχνουν να κυλούν ονειρεμένα, ωστόσο, μόλις έρχεται στον κόσμο το παιδί, ανακύπτουν μεγάλες δυσκολίες για την Γεωργία! Αυτό οφείλεται στον Άγη, ο οποίος εξοργίζεται με την απόφαση της Γεωργίας να παντρευτεί τον Πάρη. Ο Άγης, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, γεμάτος οργή, απαιτεί την επιμέλεια του παιδιού. Αυτή η απαίτηση όμως, βρίσκει αντίσταση και από την ίδια την Γεωργία αλλά και από τον Πάρη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για να μη χωριστούν από το παιδί. Σε αυτήν την προσπάθειά τους, βρίσκουν απρόσμενη συμπαράσταση στο πρόσωπο της Αμαλίας και της Πολυξένης.

Σατανική εκδίκηση

Στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε τον αστυνόμο να βγαίνει από τον «Παράδεισο», ανακοινώνοντας τον θάνατο του Αποστόλη Βασιλείου. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι ο Αποστόλης ζει και καταστρώνει σχέδια εκδίκησης. Ο ίδιος ο Αποστόλης βρισκόταν στον «Παράδεισο» εκείνη την ώρα, μαζί με τον Δούβλη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πυρκαγιάς. Είναι γεγονός ότι η εντολή για την πυρκαγιά αυτή προήλθε από τη Βικτώρια, η οποία βρίσκεται φυλακισμένη. Κατά τη διάρκεια της στιγμής που ο Δούβλης αφήνει την τελευταία του πνοή, ο Αποστόλης προχωρά σε μια σκοτεινή πράξη. Με προσοχή, τοποθετεί στην τσέπη του Δούβλη τα προσωπικά του αντικείμενα. Ο Αποστόλης υποδεικνύει την εξαιρετική του δολιότητα, επιδιώκοντας να παραμείνει αόρατος και να δρα υπόγεια, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του.