Από την αρχή, ο Λυκούργος είχε αντιληφθεί την αντιπαράθεση που υπήρχε μεταξύ του και του ανιψιού του, του Χρήστου, καθώς και της Αριάδνης. Οι φόβοι του ότι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες και συγκρούσεις επιβεβαιώνονται όταν η κατάσταση ανατρέπεται και η σύγκρουση με τον ανιψιό του είναι αναπόφευκτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης της Αριάδνης με τον Χρήστο έρχεται στο φως μέσα στον στενό οικογενειακό κύκλο. Όλοι, εκτός από την Αφροδίτη, έχουν πλέον ενημερωθεί για αυτήν την απαγορευμένη σχέση και προσπαθούν να κρατήσουν το μυστικό κρυφό από την Αφροδίτη.

Από την αρχή, ο Λυκούργος είχε αντιληφθεί την έντονη έλξη που υπήρχε μεταξύ της Αριάδνης και του Χρήστου και είχε προσπαθήσει να αποτρέψει την προσέγγισή τους. Τώρα, μετά την αποκάλυψη, οι υποψίες του έχουν ενισχυθεί. Ωστόσο, καθησύχασε κάπως όταν του μίλησε ο Στάθης για τις υποψίες του σχετικά με τον Ορέστη.

Τα πράγματα, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, αλλάζουν δραματικά όταν τόσο ο Στάθης όσο και ο Λυκούργος μαθαίνουν για την παράνομη ερωτική σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη, και γίνονται έξαλλοι.