Ο Αντρέας Βρουλάκης επέστρεψε στην Άνω Ποριά ξαφνικά, προκαλώντας προβλήματα στις δύο οικογένειες. Η επιστροφή του έχει ανατρέψει την ζωή τους, και το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Κανείς δεν περίμενε την κίνηση που πρόκειται να κάνει, καθώς αποφασίζει να φύγει ξανά, αφήνοντας πίσω του μόνο συντρίμμια.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η επιστροφή του Αντρέα από την Τουρκία αρχικά φαινόταν ότι είχε στεφθεί με καλούς οιωνούς, και όλοι έλπιζαν σε θετική εξέλιξη. Ωστόσο, σύντομα διαπιστώθηκε ότι είχε ένα κρυφό κίνητρο για τη μετακίνησή του στην Άνω Ποριά.

Αποκαλύφθηκε ότι επέστρεψε για να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του, Μαρίας, και ότι είχε σκοπό να προκαλέσει καταστροφή στην Καλλιόπη και την οικογένειά της.

Ειδικά στον αδελφό της, Ρούσσο, απέδιδε τον ρόλο του ως υπεύθυνο για την αυτοκτονία της μητέρας του. Προσπάθησε να βρει συμμάχους, αλλά η οικογένειά του, οι Βρουλάκηδες, διαφωνούσαν με τα σχέδιά του και ετοίμαζαν συμφωνίες με τους αιώνιους εχθρούς τους, δημιουργώντας ακόμη περισσότερον χάος.

Κάτω από το φόντο όλων αυτών, υπάρχουν μυστικά που ο ίδιος δεν έχει ανακαλύψει ακόμα, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, θα τον συγκλονίσουν όταν τα μάθει.