Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποφασίζει να «αξιοποιήσει» τον Μιλτιάδη με τον πιο απρόσμενο τρόπο, φέρνοντας τον σε αμήχανη θέση, στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς»…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Μιλτιάδης-Βασιλική

Η σχέση ανάμεσά τους θα πάρει μια απρόοπτη τροπή μετά την εφιαλτική περιπέτεια της Βασιλικής. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, ο Μιλτιάδης ανέλαβε δράση και την έσωσε, δίνοντας της το φιλί της ζωής. Αυτή η πράξη αναστατώνει την Αρετή και αρχίζει να βλέπει τον νεαρό άνδρα με διαφορετικό μάτι.

Ενώ ο Μιλτιάδης είχε την επιλογή να την αφήσει να πεθάνει, ακολουθώντας έτσι τον αρχικό του σκοπό που τον έφερε στη Μάνη, αυτό το γεγονός τον έκανε να αναθεωρήσει. Συνειδητοποίησε πόσο σημαντική είναι για αυτόν η Βασιλική και αποφάσισε ότι δεν θέλει να την χάσει, ούτε καν να τη βλάψει.

Η Αρετή, από την πλευρά της, είδε το ενδιαφέρον που έδειξε ο Μιλτιάδης και αρχίζει να θέτει σε εφαρμογή τα δικά της σχέδια. Συνεχώς τον βάζει μέσα στις κουβέντες της, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της που έσωσε την κόρη της από σίγουρο θάνατο. Μέσα της εύχεται να καταλήξει η Βασιλική μαζί του, αντί για τον Φίλιππο Στεφανέα. Φυσικά, όσοι γνωρίζουν την Αρετή, γνώριζαν και ότι δεν περιορίζεται μόνο στις σκέψεις της…

Αν θα καταφέρει η Αρετή να πείσει την κόρη της να δεχτεί τον Μιλτιάδη είναι ένα ερώτημα που ακόμα παραμένει αναπάντητο. Προς το παρόν, ανακοινώνει σε όλη τη Μάνη ότι αυτός ο άντρας έσωσε την κόρη της, ενώ ο Φίλιππος απλώς παρακολουθούσε την κατάσταση. Ο Φίλιππος, από την πλευρά του, είναι σε απόγνωση. Όλα ανατρέπονται στο Γ΄κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς».