Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο β’ κύκλος της δημοφιλούς σειράς που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού συνεχίζει τα γυρίσματά του με έντονους ρυθμούς. Σε αυτήν τη σεζόν, ο Νικόλας, μαζί με την κόρη του, τη Γεωργία, εισβάλουν σε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια και εξουσία. Ωστόσο, η εισβολή των συνωμοσιών ανατρέπει την ηρεμία τους και τους αναγκάζει να αντιμετωπίσουν δυσκολίες που δεν είχαν προβλέψει…. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια..

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δολοφονία που σοκάρει

Η ημέρα της πρεμιέρας πλησιάζει (11/9) και θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της η σειρά που προκάλεσε ενθουσιασμό σε χιλιάδες θεατές την προηγούμενη σεζόν με τις ανατροπές της. Η παραγωγή της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι” δεν επαναπαύτηκε στην επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, αλλά ήδη έχει επιδιώξει να δημιουργήσει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Οι κάμερες της δημόσιας τηλεόρασης πρόσφατα παρακολούθησαν το λαμπερό καστ και τους δύο σκηνοθέτες, τον Αλέκο Κυράνη και τον Μάριο Βαλάση, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων που. Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το σενάριο που ετοιμάζεται από τον Γιάννη Σκαραγκά για την φετινή σεζόν θα απομακρυνθεί εντελώς από το ύφος της προηγούμενης σεζόν. Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, το μακελειό που συγκλόνισε το τελευταίο επεισόδιο δεν θα επαναληφθεί, αντιθέτως, θα κάνει χώρο για εξελίξεις που σχετίζονται με την εξουσία και την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο Νικόλας, (Σπύρος Παπαδόπουλος), έχει εγκαταλείψει τον κοινωνικό του βίο και τώρα κατοικεί μόνιμα σε ένα τροχόσπιτο, αναζητώντας απομόνωση και ηρεμία. Ωστόσο, η ζωή του παίρνει μια απροσδόκητη στροφή όταν λαμβάνει μια πρόσκληση από τον διευθυντή ενός ιδιωτικού σχολείου. Ο διευθυντής τον καλεί να παραστεί σε μια δεξίωση που διοργανώνεται για να γνωρίσει τους μελλοντικούς συναδέλφους του.

Μαζί με τον Στέλιο, γνωστό (Βασίλη Ευταξόπουλο), αποφασίζουν να πάνε την δεξίωση με την πρόθεση να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να εξετάσουν την πρόταση για συνεργασία στο σχολείο.

Το βράδυ της εκδήλωσης, στον χώρο της δεξίωσης, ο Νικόλας και ο Στέλιος συναντούν διάφορους καθηγητές. Όμως, μια απρόσμενη συνάντηση με έναν από τους καθηγητές αποδεικνύεται καθοριστική. Ο εν λόγω καθηγητής προειδοποιεί τον Νικόλα να μην δεχτεί την εργασιακή πρόταση από το συγκεκριμένο σχολείο.

Μετά από λίγο, η βραδιά παίρνει μια ανατροπή από το πιο απρόσμενο γεγονός. Ο ίδιος ο καθηγητής που προειδοποίησε τον Νικόλα βρίσκεται νεκρός στον χώρο της δεξίωσης. Η συγκυρία του θανάτου του και η προειδοποίηση που δόθηκε στον Νικόλα δημιουργούν ένα ασύνηθες σενάριο, στο οποίο όλοι οι παρευρισκόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι.

Ανάμεσα στους αναστατωμένους παρευρισκόμενους βρίσκεται και ο Νικόλας, που τώρα αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια εντελώς νέα πραγματικότητα. Η πίεση αυξάνεται όταν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, ο Στέλιος κατηγορείται άδικα για τον θάνατο του καθηγητή. Ο Νικόλας θα αναλάβει τον ρόλο του υπερασπιστή του Στέλιου, αναζητώντας την αλήθεια πίσω από το μυστήριο θάνατο του καθηγητή.

Στη διαδρομή του για την αποκάλυψη της αλήθειας, ο Νικόλας συναντά μια νέα συνάδελφο, την Πέρσα, (Τζένη Θεωνά), η οποία θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα του παρελθόντος.