Η Γη της Ελιάς: Στα νέα επεισόδια της σειράς η «Η Γη της Ελιάς» μετατρέπεται σε Τέξας όπου οι σκηνές διαδραματίζονται με ένταση και δράση. Ο Ορέστης και ο Δημοσθένης βρίσκονται αντιμέτωποι, κρατώντας στα χέρια τους τα όπλα τους. Αρχικά, όλα μοιάζουν ήρεμα και φιλικά, αλλά σύντομα η σχέση των δύο ανδρών εξελίσσεται σε εφιάλτη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Άγρια αναμέτρησης Δημοσθένη-Ορέστη…

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος συνεχίζει να έχει την ίδια συμπεριφορά, διασκορπίζοντας τον τρόμο και τον φόβο στη Μάνη. Ο Ορέστης και η Δήμητρα αποφασίζουν να ξεκινήσουν έρευνες για να τον αντιμετωπίσουν και να αποκαλύψουν την αλήθεια. Οι μέρες που έρχονται φαίνονται περίεργες για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο Ορέστης γνωρίζει ότι ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε, και μαζί με τη Δήμητρα, ξεκινούν ακόμα πιο αποφασισμένοι να λύσουν τον γρίφο, αγνοώντας ότι ο Δημοσθένης βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά τους.

Σε μια μοιραία στιγμή, η Δήμητρα πέφτει στην παγίδα του Δημοσθένη. Την περικυκλώνει και απειλεί να την σκοτώσει. Εκείνη, ωστόσο, δείχνει ανυποταξία και τον προκαλεί, φωνάζοντας ότι θα τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης και θα τον καταδικάσει σε φυλάκιση.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο Δημοσθένης βγάζει το όπλο του και το στρέφει προς την Δήμητρα. Ωστόσο, ο Ορέστης επεμβαίνει άμεσα, τρέχοντας μπροστά της. Τί θα συμβεί στη συνέχεια; Θα πέσει ο ίδιος θύμα του πυροβολισμού; Θα ακολουθήσει τον ίδιο τραγικό δρόμο με τον Κίμωνα; Στην «Γη της Ελιάς, έρχονται μοναδικές σκηνές αναμέτρησης μεταξύ του Δημοσθένη και του Ορέστη…