Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Στέφανος πάει στο Νικόλα και τον ρωτάει γιατί δεν του είπε ότι σκοπεύει να φύγει για την Αθήνα με τον Σταύρο, αλλά, ο Νικόλας, παρ΄ όλο που δε θέλει να το κάνει, λέει στο Στέφανο ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα απ΄ τη σχέση τους. ….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 70

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Λουκία ανακοινώνει ότι οι καταθέσεις ολοκληρώθηκαν κι ότι μπορεί ο Χριστόφορος να μην ομολόγησε ότι είναι ο Κυριάκος, αλλά, έχει ένα κρυφό άσσο στο μανίκι της, που θα αποδείξει τα πάντα. Ο Άλκης γυρνάει σπίτι και βρίσκει εκεί τον Χρυσοχόου να τον περιμένει με τη Μαρήλια.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 22/9 Επεισόδιο 70

Ο Παύλος, που τα έχει εξομολογηθεί όλα στη Χλόη για το Γρηγόρη, της ζητάει καταρρακωμένος να τον συγχωρέσει και της ορκίζεται ότι δε θα της ξαναπεί ποτέ ψέματα για κανέναν λόγο.

Ο Μάρκος, έξαλλος μετά που βρήκε το σημείωμα της Έλενας στο σπίτι του, ζητάει απ΄ τον Χριστόφορο να του πει πού μπορεί να τη βρει. Του λέει τι έγινε και για τα ψέματα, που είπε η Έλενα στην Κρίστια κι ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι η Έλενα δεν πήρε το μήνυμα να μείνει μακριά απ΄ αυτόν κι απ΄ τα παιδιά του, όπως την είχε προειδοποιήσει.

Ο Στέφανος τηλεφωνεί στην Ειρήνη και της λέει για το τεστ DNA, που ζήτησε η Λουκία να κάνουν αυτή, ο Μάρκος κι ο Χριστόφορος. Η Ειρήνη καταλαβαίνει πως έτσι θ΄ αποδειχθεί ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και του τηλεφωνεί ταραγμένη να του το πει. Ο Μάρκος, που είναι με τον Χριστόφορο και το μαθαίνει κι αυτός, λέει πως θ΄ αρνηθεί να κάνει το τεστ, το ίδιο κι η Ειρήνη, αλλά, ο Χριστόφορος ξέρει ότι θα τους αναγκάσουν να το κάνουν.

Η Κρίστια είναι καταρρακωμένη απ΄ αυτά που της είπε η Έλενα, όταν τη βρήκε στο σπίτι του Μάρκου. Της τηλεφωνεί ο Θέμης για να μάθει τι είπαν ο Μάρκος και η Ειρήνη στην κατάθεση τους, αλλά, η Κρίστια δεν έχει μιλήσει με το Μάρκο και δεν ξέρει τίποτα.

Ο Στέφανος πάει στο Νικόλα και τον ρωτάει γιατί δεν του είπε ότι σκοπεύει να φύγει για την Αθήνα με τον Σταύρο, αλλά, ο Νικόλας, παρ΄ όλο που δε θέλει να το κάνει, λέει στο Στέφανο ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα απ΄ τη σχέση τους.

Η Χριστίνα μαζεύει τα ρούχα της Εύας που είχε πετάξει στο πάτωμα και τα βάζει στη ντουλάπα και βρίσκει στη ντουλάπα ένα πρόσφατο ημερολόγιο της Εύας, που όταν το διαβάζει, μαθαίνει συγκλονισμένη αυτό που η Εύα δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν.