Σασμός: Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στις οθόνες μας ο «Σασμός» και οι εξελίξεις που έρχονται είναι εντυπωσιακές, αφού νέοι χαρακτήρες εισέρχονται δυναμικά στο στόρι της Άνω Ποριάς! Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: αυτή η αναμέτρηση θα είναι μόνο η αρχή…

Ο Ανδρέας Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, επιστρέφει στον τόπο του για να εκδικηθεί τον θάνατο του πρώτου ξαδέρφου του, δημιουργώντας έναν νέο πυρήνα δράσης και έντασης.

Είναι πρόθυμος να προκαλέσει βαθιά πληγή χωρίς κανέναν δισταγμό. Στόχος του είναι, φυσικά, η οικογένεια των Σταματάκηδων, που θεωρεί ως υπεύθυνη για όλα τα κακά που έχουν συμβεί στην οικογένειά του, τους Βρουλάκηδες. Η δίψα του για εκδίκησή ενισχύεται από τα νέα ότι η Αργυρώ έχει αποκτήσει παιδί με τον Αστέρη, καθώς και από την απόφαση του ξαδέρφου του να φέρει τον Σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η πρώτη επίθεση λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του Μαθιού στο νοσοκομείο, μετά το πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Νικηφόρο. Ο Αντρέας επισκέπτεται τον Μαθιό και ξεκινά μια συνομιλία που αναδεικνύει τις παλιές τους κόντρες από τα παιδικά τους χρόνια.

Καθώς ο Μαθιός βλέπει τον Αντρέα μπροστά του, τον ρωτά με έκπληξη τι ακριβώς κάνει εκεί και πότε επέστρεψε στην Κρήτη. Ο Αντρέας, σε μια προσπάθεια να αποκτήσει έλεγχο, ζητά από τον Μαθιό να απομονωθεί από την οικογένειά του, παράλληλα επιτίθεται σε αυτόν, την Καλλιόπη και τον Αστέρη.

Η αντίδραση του Μαθιού στα λόγια αυτά είναι έντονη. Με αίσθημα θολωμένο και εξοργισμένο, συγκεντρώνει τις τελευταίες του δυνάμεις και απομακρύνει τον Αντρέα από το δωμάτιο, λέγοντας του να μην τολμήσει να τον πλησιάσει ξανά.

Ο Αντρέας, ωστόσο, δεν σταματά εδώ. Η ένταση εξελίσσεται και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, καθώς οι δύο άντρες φτάνουν σε σημείο να πιαστούν στα χέρια. Η φασαρία φτάνει σε σημείο όπου μια νοσοκόμα εισέρχεται για να επαναφέρει την τάξη. Με αυστηρή φωνή, απειλεί τον Αντρέα πως θα καλέσει την αστυνομία, αν δεν αποχωρήσει άμεσα. Ο Αντρέας φεύγει, αλλά φαίνεται πως αυτή η αναμέτρηση θα είναι μόνο η αρχή…