Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 110 – Η οικογένεια Μπουραντά, βυθισμένη στο πένθος, προετοιμάζεται για την κηδεία του Άγη. Η Βικτώρια βρίσκεται δίπλα τους, παριστάνοντας τη συντετριμμένη, προσπαθώντας να καλύψει την εμπλοκή της στον θάνατό του.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 110 – Ο Χριστόφορος πνίγεται στις ενοχές

Ο Χριστόφορος αντιμετωπίζει την τραγική φιγούρα του, νιώθοντας ενοχές για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τον προστατέψει από το μοίρασμα κακού που επέφερε. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ο Χριστόφορος αφήνει στην άκρη τις διαφορές του με τον Αποστόλη και τον επισκέπτεται. Ζητάει από εκείνον να του αναφέρει τα γεγονότα που συνέβησαν με τον γιο του. Ο Αποστόλης, συγκινημένος από την εικόνα του φίλου του σε τέτοια κατάσταση, αποφασίζει να μιλήσει.

Χωρίς να εκθέσει όλες τις λεπτομέρειες, του αποκαλύπτει ένα μυστικό: ο Άγης δεν είναι αληθινός γιος της Βικτώριας! Ο Χριστόφορος παραξενεύεται από αυτήν την είδηση και προσπαθεί να καταλάβει τα κίνητρα που μπορεί να είχε η Λιζέτα για να διαπράξει τον φόνο του Άγη. Η ανακάλυψη αυτή ρίχνει νέο φως στο παρελθόν και οδηγεί σε περαιτέρω ερωτήσεις για το τίναξε τον τροχό της μοίρας σε αυτήν την τραγική πορεία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ