Ο Φάνης, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Έρωτας Φυγάς», σχεδιάζει να εκδικηθεί τον Στέφανο και να τον καταστρέψει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Καθώς περνούν οι μέρες, οι πραγματικές προθέσεις του Φάνη, που παρουσιάστηκε στη Μεσσήνη ως χαμένος ανιψιός του Στέφανου και εγκαταστάθηκε στο σπίτι του, αποκαλύπτονται. Πρόσφατα, είχε μια αντιπαράθεση με τον Μάρκο, τόσο λόγω της έλξης που νιώθει για την Ευγενία, όσο και για την εκδίκηση που επιζητά κατά του Ιάσονα.

Ο Φάνης, που μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια και έζησε μακριά από την οικογένειά του, θέλει όσο τίποτα άλλο να προκαλέσει κακό σε όλους. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια του «Έρωτας Φυγά» θα τον δούμε να ετοιμάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του. Αυτή η ενέργεια φυσικά θα προκαλέσει σημαντική οικονομική καταστροφή τόσο στον Στέφανο όσο και στον Μάρκο.

Παράλληλα, ο Κοντογιάννης προσπαθεί να αποκτήσει την περιουσία του Ιάσονα, αλλά ταυτόχρονα σώζει τον Στέφανο. Αυτό βέβαια το κάνει για να έχει την χαρά να τον αποτελειώσει ο ίδιος με τα χέρια του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως έχει σχεδιάσει.

Ταυτόχρονα, ο μεγαλογιατρός που εξετάζει την Ελπίδα ανακοινώνει στους συγγενείς της ότι θα αναρρώσει. Την ίδια ώρα, εντοπίζεται το πτώμα του Μίμη και ο Στρατής κατηγορείται άδικα για τη δολοφονία. Ωστόσο, εμφανίζεται ο Μάρκος, ο οποίος αποκαλύπτει στην εισαγγελέα τον τρόπο που προσπάθησε να το σκάσει με την Αλεξάνδρα, αθωώνοντας έτσι τον Στρατή.