Η Χάιδω, όπως έχουμε δει έχει έντονο πρόβλημα με την πίεση της, ενώ παλιότερα είχε δύο επεισόδια που θορύβησαν τον Λυκούργο. Τώρα, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί, καθώς εκτός από τον πόνο του χωρισμού της, προστίθεται και η παρουσία της Λουκίας που την κάνει να ζηλεύει. Ειδικά όταν η Λουκία δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της προς τον Λυκούργο, η ζήλια της Χάιδως φουντώνει. Μάλιστα, η πληροφορία ότι η Λουκία και ο Λυκούργος κυκλοφορούν μαζί, πηγαίνουν για φαγητό και περνούν ευχάριστα οι δυο τους, την καταρρακώνει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Όλο αυτό που βιώνει η Χάιδω δημιουργεί μεγάλη ένταση στη ζωή της και ξαφνικά νιώθει ζάλη και δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Η Βασιλική βλέποντας την πανικοβάλλεται και τηλεφωνεί για βοήθεια.

Μεταφέρουν την Χάιδω στο νοσοκομείο, όπου τα νέα δεν είναι ευχάριστα. «Όλα δείχνουν ότι έχουμε ρήξη ανευρύσματος και οι προβλέψεις για κάτι τέτοιο είναι δυσοίωνες. θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», τους ανακοινώνουν οι γιατροί και αμέσως την βάζουν στο χειρουργείο.

Η είδηση φυσικά φτάνει και στον Λυκούργο, ο οποίος σοκάρεται καταλαβαίνοντας το σοβαρό πρόβλημα της αγαπημένης του. Αμέσως σπεύδει στο νοσοκομείο, φοβούμενος το ενδεχόμενο να χάσει τη Χάιδω για πάντα. «Ας γίνει καλά. Μόνο αυτό παρακαλάω, γιατί αν πάθει κάτι δεν πρόκειται να ζήσω», μονολογεί.

Το χειρουργείο της Χάιδως τελειώνει και την μεταφέρουν στην εντατική, όπου ο γιατρός τους ενημερώνει: «Τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ επικίνδυνα. Δεν θέλω να σας δώσω πολλές ελπίδες». Η Βασιλική και ο Φίλιππος καταρρέουν, ενώ ο Λυκούργος νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του.

Οι μέρες περνούν με αγωνία και η Χάιδω συνεχίζει να μάχεται για τη ζωή της στην εντατική, ενώ ο Λυκούργος δεν φύγει στιγμή από το πλευρό της. Όσο εκείνη χαροπαλεύει, ο Λυκούργος μένει ξάγρυπνος δίπλα της και προσεύχεται να γίνει καλά.

Μετά από δύσκολη μάχη, η Χάιδω βγαίνει νικήτρια και επιτέλους παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ ο Λυκούργος, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ορκίζεται να είναι για πάντα μαζί. Και κάπως έτσι αυτό το δυσάρεστο γεγονός γίνεται η αφορμή για την επανασύνδεση του ζευγαριού.