Η Αργυρώ μαθαίνει την αλήθεια και ο Μαθιός τρέμει ότι θα τον καταδώσει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αντρέας τηλεφωνεί στην Αργυρώ και της ζητάει να συναντηθούν για να κάνουν μια πολύ σοβαρή κουβέντα. Εκείνη δέχεται την πρόσκληση, όμως φτάνοντας εκεί δεν αργεί να ταραχτεί, καθώς ο θείος της αποκαλύπτει ένα μυστικό που η οικογένεια του Αστέρη κρατά κρυφό. Αυτό το μυστικό δεν είναι άλλο από την δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, γεγονός που ο Αντρέας είχε μάθει από την Εύα.

Η αντίδραση της Αργυρώς είναι φανερή. Εξαγριωμένη, του κατηγορεί ότι έπρεπε να της είχε αποκαλύψει την αλήθεια από την αρχή, υπονοώντας πως η πρόσκλησή του είχε κακό σκοπό. Παράλληλα, του επισημαίνει πως είναι απλά ένας ανθρωπάκος που δεν είχε καμία πρόθεση να τον ξαναδεί.

Αργότερα, η Αργυρώ αποφασίζει να μοιραστεί τις πληροφορίες αυτές με τον Αστέρη, ο οποίος παραμένει σιωπηλός, αλλά αυτή η σιωπή του την κάνει να συνειδητοποιήσει πως ο θείος της είχε, εν τέλει, έχει δίκιο. Ο Μαθιός πράγματι δολοφόνησε τον Στεφανή Σταματάκη.

Η Αργυρώ δυσκολεύεται να δεχτεί ότι ο αγαπημένος της είχε γνώση του φόνου αυτού και κρυφτά τον προστάτευε. Ο Αστέρης εξηγεί πως ο Μαθιός είναι αίμα του, και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να απομακρυνθεί από την οικογένειά του.

Η Αργυρώ του ζητά να τον καταδώσει στην αστυνομία, αλλά εκείνος της λέει ότι τώρα που η Βασιλική είναι έγκυος και δεν γίνεται να την αφήσει μόνη της. Εκείνη επιμένει, αλλά ο Αστέρης αντιτίθεται. Το ζευγάρι απομακρύνεται οργισμένο, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα για το τι θα συμβεί στη συνέχεια, ενώ ο Μαθιός πιστεύει ακράδαντα πως η Αργυρώ θα τον καταδώσει.