Το Ναυάγιο – Η Ειρήνη θα κάνει μια προσπάθεια στον γάμο της με τον Ιπποκράτη, λόγω που μικρού Ορφέα, όμως σύντομα θα καταλάβει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στη συμπεριφορά του λιμενικού. Εκείνος, για να προλάβει την οποιαδήποτε κίνησή της, θα βάλει τη Δήμητρα να της κάνει κακό.

Το Ναυάγιο – Αυτό είναι το μοχθηρό σχέδιο του Ιπποκράτη

Όταν ο Ιπποκράτης αντιλαμβάνεται μια αλλαγή στα συναισθήματα της Ειρήνης και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τη χάσει, αποφασίζει να παρεμβεί ενεργά. Αποφασίζει να την περιορίσει μέσω ενός σχεδίου που σχεδιάζει να την κρατήσει κλεισμένη στο σπίτι. Συγκεκριμένα, αναθέτει στη Δήμητρα να της δίνει χάπια που θα περιορίζουν τις κινήσεις της. Αν και η Δήμητρα εκφράζει ανησυχία για τις συνέπειες αυτής της πράξης, ο Ιπποκράτης την απειλεί και την υποχρεώνει να υπακούσει, αναφέροντάς της πως, διαφορετικά, θα την απολύσει από τη δουλειά της.

Η Δήμητρα, σε πείσμα των αμφιβολιών της, υπακούει στις εντολές του Ιπποκράτη και ναρκώνει καθημερινά την Ειρήνη. Καθώς ο χρόνος περνά, το κορίτσι αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του για τη ζωή, καθώς η ελευθερία και η αυτονομία της περιορίζονται ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή δεν περνά απαρατήρητη. Ο Πέτρος παρατηρεί τη διαφορά στη διάθεση της Ειρήνης και αποφασίζει να μιλήσει στον Στέλι. Ο Στέλής, χωρίς να χάνει χρόνο, επισκέπτεται το σπίτι του Πανόπουλου για να εξετάσει την κατάσταση της Ειρήνης και να αναζητήσει λύσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ