Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, υποδυόμενος τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, φαίνεται να είναι ένα νέο και σημαντικό πρόσωπο στη σειρά “Σασμός.” Ο χαρακτήρας του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη φέρνει νέα δεδομένα και δυναμική στην πλοκή της σειράς.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Χρήστος Γιακωβάκης είναι ένας αδέκαστος και αυστηρός διώκτης της διαφθοράς και του εγκλήματος, με πολύ ισχυρές προσωπικές αξίες καθώς είναι αυστηρός, αδέκαστος, αδιάφθορος και αμερόληπτος

Η ιστορία του Χρήστου Γιακωβάκη έχει φόντο βεντέτες και οικογενειακές διαμάχες. Είναι γνωστό ότι ο πατέρας του προέρχεται από οικογένεια με βεντέτα, και αυτή η οικογενειακή τραγωδία τον επηρέασε βαθύτατα. Ο πατέρας του πάλεψε κατά της βεντέτας και μετάκομισε με την οικογένειά του στην Αθήνα για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και της οικογένειάς του.

Ο Χρήστος, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, επέλεξε να γίνει εισαγγελέας και επιλέγει να μετακομίσει στην Κρήτη για να δώσει τέλος στη βεντέτα και να αναζωπυρώσει το έργο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ο πατέρας του. Είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει τα εγκληματικά κυκλώματα και να φέρει δικαιοσύνη. Η συνεργασία του με τον Αντώνη, τον αστυνομικό που γνωρίζει από το παρελθόν, θα είναι σημαντική, αλλά θα υπάρξει και κόντρα ανάμεσα τους, καθώς διαφωνούν στην ερμηνεία του νόμου και την προσέγγιση στις υποθέσεις.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, θα ερευνήσει τον θάνατο του Νικηφόρου και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τα κρυμμένα στοιχεία που σχετίζονται με την υπόθεση του Στεφανή. Ο Μαθιός φαίνεται να είναι στο στόχαστρό του, καθώς υποπτεύεται ότι είναι εμπλεκόμενος στον φόνο του Στεφανή. Τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν πολλές ανατροπές και συναρπαστικές εξελίξεις στην ιστορία του Χρήστου Γιακωβάκη και των υπολοίπων χαρακτήρων της σειράς.