Μετά τις γιορτές αναμένονται έντονες εξελίξεις στη σειρά Μάγισσα, όπου θα φανερωθεί ότι η χαρακτήρας της Κυπριανής Γερακάρης είναι δολοφόνος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σύμφωνα με το TV24, στις επόμενες σκηνές της σειράς θα αποκαλυφθεί ότι η Γερακάρη Κυπριανή διέπραξε τον φόνο της Αναχίτ, μητέρας της Θεοφανώς. Πρόκειται να αποκαλυφθεί ότι η Θεοφανώς και ο Σπήλιος Γερακάρης είναι αδελφιά, χωρίς να το γνωρίζει κανείς εκ των δύο.

Η Κυπριανή Γερακάρη είχε μάθει ότι η Αναχίτ ήταν η ερωμένη του συζύγου της και ότι είχε μέσα της τον νόθο γιο του. Τυφλωμένη από ζήλια, οργάνωσε ένα πονηρό σχέδιο για να πλήξει τόσο την Αναχίτ όσο και το μη γεννημένο μωρό. Αν και βρήκε μόνο την Αναχίτ, την έκαψσε ζωντανή. Αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει νέες ταραχές στην ιστορία.

Σε τρέχοντα και μελλοντικά επεισόδια παρατηρούμε πολλούς που αποζητούν τον θάνατο της Θεοφανώς, ωστόσο, δύο γυναίκες φαίνεται να το θέλουν περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Αναφερόμαστε βέβαια στη Δαμιανή και την Κυπριανή. Η Δαμιανή, όταν έμαθε ότι η Θεοφανώ, μέσω των οραμάτων της, γνωρίζει τον δολοφόνο του παιδιού, έχει αναπτύξει εχθρότητα για αυτήν. Επιθυμεί να της αφαιρέσει τη ζωή για να αποφύγει τη δημοσίευση της αλήθειας. Πάντως, δεν θέλει να εκδηλώσει τα σχέδιά της αυτή τη στιγμή, καθώς λόγω της τρέχουσας επίπονης κατάστασης σχετικά με την εγκυμοσύνη και των ανακοινώσεων του Μάρκου, δεν θέλει να γίνει στόχος.

Από την άλλη πλευρά, η Κυπριανή προβλέπεται να είναι κυρίαρχος σε μελλοντικές εξελίξεις, καθώς σχεδιάζει να αποκαλύψει πληροφορίες για το παρελθόν της. Θα αποδειχθεί ότι είναι η δολοφόνος της Αναχίτ, της μητέρας της Θεοφανώς, λόγω της σχέσης της με τον πρώην σύζυγό της. Η Κυπριανή θα ενημερωθεί για την ταυτότητα της Θεοφανώς και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να την απομακρύνει.