Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Ναυάγιο“, οι ιστορίες των χαρακτήρων εξελίσσονται με δραματικό τρόπο. Ο Στέφανος προσπαθεί να μεσολαβήσει ανάμεσα στον Μάκη και τη Λίνα, αλλά ο Μάκης είναι αποφασισμένος να τερματίσει τη σχέση τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Ειρήνη, παρακινούμενη από τον Τρύφωνα, αποφασίζει να ξαναφτιάξει το εργαστήριο των αρωμάτων, προκαλώντας αναστάτωση στον Ιπποκράτη. Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, κάνει μια περίεργη αίτηση στη Λίνα.

Ο Βασίλης δυσκολεύεται να προσεγγίσει τη Στέλλα, ενώ ο Γιώργης και η Αλίκη βρίσκονται πιο κοντά. Ο Στελής ανακαλύπτει κάτι που θεωρούσε χαμένο, και η Ειρήνη λιποθυμά στα χέρια του Πέτρου, ενώ του εξηγεί τους λόγους που δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη.

Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Μάκη να επανεξετάσει τη σχέση του με τη Λίνα,ενώ η Λαμπρινή αναθέτει στον Στελή μια αποστολή στην Αθήνα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται ότι η Αλίκη έχει αλλάξει πλευρά και σχεδιάζει να την παγιδεύσει.

Ο Τρύφωνας γνωρίζει τον Πέτρο και αναπτύσσεται μια αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ τους, αλλά τα σχέδια του Τρύφωνα για τον γάμο της Ειρήνης μπορεί να ανατραπούν με την αντίδραση του Πέτρου.