Στη σειρά “Η Μάγισσα”, οι επόμενες εξελίξεις φαίνεται να είναι γεμάτες δράμα και ανατροπές. Η Θεοφανώ, αποφασισμένη να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της και να ανακαλύψει την αλήθεια γι’ αυτήν, αρχίζει μια νέα ζωή, αντιμετωπίζοντας ωστόσο πολλές αντιξοότητες.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Κυπριανή, από την πλευρά της, προσπαθεί να πείσει την Δαμιανή να βρουν την Θεοφανώ πρώτες και να την εξαφανίσουν. Οι αποκαλύψεις του Κανέλλου φέρνουν νέες προκλήσεις στην οικογένεια, ενώ η Θεοφανώ ανακαλύπτει έναν ανέλπιστο σύμμαχο στον αγώνα της για επιβίωση.

Η Γερακίνα, αντιμέτωπη με την παρουσία της Κυπριανής στον πύργο των Γερακάρηδων, αποφασίζει να φύγει και να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από αυτήν, καθώς δεν αντέχει να την έχει κοντά της. Ο Μόφορης, μιλώντας με την Γερακίνα, της υπενθυμίζει ότι η Κυπριανή είναι η μητέρα του Σπήλιου, αλλά η Γερακίνα απορρίπτει κάθε ιδέα συμβίωσης μαζί της.

Η Γερακίνα, πεπεισμένη ότι ο Πετρούνης δεν αυτοκτόνησε, συμμαχεί με τον Μόφορη για να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του Σπήλιου και του δολοφόνου του Πετρούνη, μια υπόνοια που προσθέτει μια ακόμη διάσταση στο μυστήριο που αναπτύσσεται στη σειρά.