Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Ειρήνη μαθαίνει από την Κρίστια ότι η Δέσποινα, το μωρό της Εύας, πέθανε πριν 25 στο ίδρυμα που δουλεύει η Ηλέκτρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 57-58

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 24/7 Επεισόδιο 57-58

Η Ειρήνη μαθαίνει από την Κρίστια ότι η Δέσποινα, το μωρό της Εύας, πέθανε πριν 25 χρόνια στο ίδρυμα που δουλεύει η Ηλέκτρα, ενώ την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Ειρήνης, η με τον Αρίστο λένε στην Ηλέκτρα ότι ήρθε η ώρα να πουν στην Ειρήνη την αλήθεια.

Ο Γεωργίου λέει στη Μαρκέλλα ότι έχει αποδείξεις ότι ο Γιάννος ήταν το καρφί του Χρυσοχόου στο Σώμα και θα της τις . Ο Γιάννος, όμως, το ακούει απ΄ τον κοριό, που έβαλε στο σπίτι της Μαρκέλλας. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο ότι η Μαρκέλλα είναι αποφασισμένη να παγιδέψει τον Πολυβίου με τη βοήθεια του Γεωργίου κι ο Χριστόφορος κάνει μια προσπάθεια να την πείσει να μην το κάνει γιατί είναι πολύ επικίνδυνο.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι και ρωτάει την Ηλέκτρα μπροστά στον Αρίστο και στη Σοφία, αν ήξε ότι η Δέσποινα ήταν στο ίδρυμα και πέθανε εκεί. Ο Θέμης σπίτι και δε βρίσκει εκεί τη Χριστίνα. Ανήσυχος, τηλεφωνεί στον Άρη, ενώ η Κρίστια πάει στον Μάρκο να του ζητήσει συγνώμη που δεν είπε στην αστυνομία ότι η Εύα μαχαίρωσε τον Χριστόφορο και ανακαλύπτει κάτι απίστευτο. Η Κρίστια έκπληκτη καταλαβαίνει ότι ο είναι ο Μιχάλης.

Δεν του λέει α για την Εύα, αλλά, πάει να τη βρει στο τμήμα να της το επιβεβαιώσει. Η Ειρήνη είναι στο νοσοκομείο με τη Σοφία και είναι καταρρακωμένη, γιατί πιστεύει ότι αυτή φταίει που η μητέρα της έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Ο Άρης βρίσκει τη Χριστίνα μεθυσμένη κοντά στο μκι, που συχνάζανε. Θέλει να την πάει σπίτι της, αλλά, εκείνη του λέει ότι δε θέλει να τη δει ο πατέρας της σ΄ αυτή την κατάσταση κι ο Άρης την πάει σπίτι του.

Η Μαρκέλλα λέει στον Χριστόφορο ότι πήγε και τη βρήκε ο Μάρκος, που πιστεύει ότι ο Χριστόφορος φταίει για τον θάνατο της Αλεξίας. Ο Γεωργίου, που έχει μάθει απ΄ τον Γιάννο, ότι ο Στέφανος ψάχνει γι΄ αυτόν, πάει στο σπίτι του Στέφανου και τον απειλεί μπροστά στην τρομαγμένη Αμάλα, ενώ η Ειρήνη πάει στο Φίλιππο και του λέει για τη Σοφία κι αυτός της αποκαλύπτει κάτι που την ταράζει πολύ.