Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Σίμο από το να απομακρύνει τον Πάρη από το πεδίο δράσης. Παρόλο που αυτή τη στιγμή δεν έχει σκοπό να τον δολοφονήσει, αποφασίσει να τον απενεργοποιήσει ούτως ώστε να μην αποτελεί απειλή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Εάν καταφέρει να τον προβάλει ως ένοχο για κάτι σοβαρό και να τον στείλει στη φυλακή για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα έχει πετύχει τον στόχο του.

Επιπλέον, εκτός από τον πλάνο που έχει στήσει με τη Νέλλυ, είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει και την Αμαλία στο σχέδιό του, χωρίς να γνωρίζει ότι την εκμεταλλεύεται.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, της προτείνει να παραστεί στο Τμήμα και να αναφέρει τη δική της βίαιη εμπειρία με τον βάναυσο Πάρη. Σκοπός του είναι να χρησιμοποιήσει αυτή τη μαρτυρία ως μέσο για να καταδικάσει τον νεαρό και να τον στείλει στη φυλακή.

Παρ’ όλες τις προσπάθειές του, όμως, δεν καταφέρνει να πείσει την Αμαλία να συμφωνήσει με αυτή την πρόταση. Ωστόσο, υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στην Αμαλία, και αυτός δεν είναι άλλος από τη Νέλλυ.

Όταν η Αμαλία επισκέπτεται την νεαρή ηθοποιό για να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα της και τον Πάρη, η ηθοποιός δίνει ένα εξαιρετικό υποκριτικό παίξιμο.

Αποκαλύπτει όχι μόνο πως ο νεαρός την βίασε, αλλά προσπαθεί επίσης να πείσει την Αμαλία ότι, εξ ονόματος της γυναικείας αλληλεγγύης και υποστήριξης, είναι κρίσιμο να καταγγείλουν τον βιαστή. Έτσι, θα προστατεύσουν άλλες γυναίκες, πιθανότατα μελλοντικά θύματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Πάρης καταφέρνει να αποφυλακιστεί, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα της δίκης του. Ωστόσο, τώρα θα αντιμετωπίσει έναν νέο “εχθρό” στον δρόμο του. Έναν “εχθρό” ισχυρό, αλλά και “έντιμο”, ο οποίος έχει ως στόχο της ζωής του να τον τιμωρήσει και να τον φυλακίσει.

Αυτός ο “εχθρός” δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο. Αγνοώντας την παγίδα που έχει στηθεί για τον Πάρη και συγκλονισμένος από τα όσα γνωρίζει τόσο για τον βιασμό της Αμαλίας όσο και για τις αποκαλύψεις της Νέλλυς, αποφασίζει να προστατέψει πάση θυσία τη νεαρή Γεωργία και, φυσικά, τον εγγονό του, αφού ο μικρός είναι στην πραγματικότητα γιος του εξαφανισμένου εδώ και καιρό Άγη.

Συνεπώς, ο Χριστόφορος, που έχει αποφασίσει αδιαπραγμάτευτα να φέρει τον Πάρη ενώπιον της δικαιοσύνης και να τον καταδικάσει σε φυλάκιση, επιθυμεί επίσης να αποκτήσει την κηδεμονία του παιδιού της Γεωργίας.

Μη ανεχόμενος την ιδέα ότι ο μικρός θα μεγαλώσει υπό την φροντίδα ενός βιαστή, είναι αποφασισμένος να προστατέψει το παιδί. Από την άλλη πλευρά, η Γεωργία, που έχει αλλάξει πολύ από τότε που την γνωρίσαμε ως αθώο και αφελές κοριτσάκι, δεν δείχνει πρόθυμη να υποκύψει στις απειλές του πεθερού της. Η επερχόμενη σύγκρουση αναμένεται να είναι έντονη και δύσκολη!