Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η γνωστή τηλεοπτική πρωταγωνίστρια Κυριακούλα Ραζίνη, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!», μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Η Κυριακούλα δεν γνωρίζει ακόμα την αλήθεια ότι ο Στράτος είχε ερωτικά αισθήματα για τη Στάσα. Ανέφερε: «Είναι κάτι που δεν έχει προκύψει ακόμα στο σενάριο, αλλά υποθέτω πως αυτή η αλήθεια θα έρθει στο φως σε μελλοντικά επεισόδια. Είμαι βέβαιη ότι όταν το μάθει, θα αντιμετωπίσει μια ακόμα πιο επίπονη κατάσταση.»

«Θα κατανοήσει ότι ο ρόλος του Στράτου στην εχθρότητά τους δεν οφειλόταν μόνο σε αντιπαλότητα για χωράφια, αλλά είχε να κάνει και με αυτό που ενώνει τους δύο αυτούς ανθρώπους. Η έντονη αγάπη που τρέφει για αυτόν τον άνδρα θα την οδηγήσει σε μια δύσκολη θέση».

Σχετικά με τα τηλεοπτικά της παιδιά, η ηθοποιός δηλώνει: “Έχω μεγάλη αγάπη για τη Μελίνα Λεφαντζή και τον Δημήτρη Σέρφα. Οι δύο αυτοί νέοι είναι σαν παιδιά μου, και τους αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετώπιζα τα δικά μου παιδιά.”

Αναφορικά με τη δυσκολία του casting λόγω της εμφανίσεώς της, τονίζει: “Για μένα, το casting αποτελεί μια πρόκληση, καθώς δεν δείχνω την ηλικία μου. Το γεγονός ότι ο Νίκος Απειρανθίτης, ο Νίκος Κρητικός και η παραγωγή της σειράς μου ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο, ήταν πολύ σημαντικό για μένα.

Επιτέλους, παίζω έναν ρόλο που είναι κοντά στην πραγματική μου ηλικία. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν είχε τολμήσει να μου προτείνει κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν μπορώ να ενσαρκώσω ρόλους νεότερων ηρωίδων, διότι γνωρίζουν ότι δεν είμαι πια νέα.”