Ο Δημήτρης ανακαλύπτει γρήγορα ότι τα παιδιά, η Ειρήνη και η Χρύσα, δεν ήταν παρόντα στο πατρικό σπίτι της Άννας κατά την ώρα της δολοφονίας του Άκη, παρόλο που είχαν δηλώσει κάτι διαφορετικό στις καταθέσεις τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας επιθυμεί να ανακαλύψει την αλήθεια για την κόρη του, καθώς έχει υποψίες ότι η Δανάη κρύβει κάτι. Ταυτόχρονα, η Άννα συνεχίζει την έρευνά της σχετικά με την περίεργη υπόθεση που έχει αναλάβει για λογαριασμό του παλιού της φίλου.

Ανακαλύπτει ακόμη ότι η σύζυγός του είχε ένα άσχημο περιστατικό με την ερωμένη τους σε ένα καφέ, μόλις μια ημέρα πριν εξαφανιστεί με την κόρη τους. Η έρευνά του τον οδηγεί στην ίδια την καφετέρια, όπου βρίσκεται η Αγγελική, που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της εισαγγελίας.

Ανακαλύπτοντας, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ότι η Άννα έχει ήδη επισκεφθεί τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έχει μιλήσει μαζί του, η Αγγελική γίνεται έξαλλη και την καλεί στο σπίτι της για να συζητήσουν. Η Άννα υπερασπίζεται τη δουλειά της με έντονο τρόπο, και ο καβγάς ανάμεσά τους φαίνεται αναπόφευκτος.