Η Χάδω ξεκαθαρίζει στην Ιουλία ότι δεν θα γίνει ποτέ «κυρία» του σπιτιού… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία αναγκάζεται να δεχτεί την μοίρας της.

Καθώς ο Γρηγόρης κάνει ακόμα μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επανασυνδεθεί με την Ιουλία, εκείνη του δηλώνει ότι θα παντρευτεί τον Προβιό. Ο νεαρός βυθίζεται στη θλίψη και είναι απαρηγόρητος, ενώ η Κατερίνη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να διδάξει στη Φιλιώ πώς να κερδίσει την πληγωμένη καρδιά του.

Η Ιουλία σφίγγει τα δόντια και, συνοδευόμενη από τη μητέρα και τον αδελφό της, πηγαίνουν στο σπίτι του μελλοντικού συζύγου της, προκειμένου να επισημοποιήσουν το προξενιό. Ο Γιωργίκης εντυπωσιάζεται και πάλι από την ομορφιά της νύφης, ενώ η Χάδω, με τον γνωστό της τρόπο, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της. Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως θα κρατήσει η ίδια τον τίτλο της «κυρίας» μετά τον γάμο τους, δίνοντας στην Ιουλία μια μικρή γεύση για το τι την περιμένει…

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα, βλέπει τον γιο της ράκος και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσπαθεί να τον συνετίσει, ώστε να προχωρήσει τη ζωή του. Εκείνος όμως αρνείται να βγάλει από την καρδιά του την Ιουλία.