Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν ακόμα μια μουσική βραδιά στο καφενείο, όπου το παρών δίνει και η Ιουλία. Ο Στάθης, κατακλύζεται από έντονα συναισθήματα όταν την αντικρίζει και χωρίς να σκεφτεί τα κουτσομπολιά που θα προκληθούν, αρπάζει το μικρόφωνο και της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι.

Μετά την αποκάλυψη της ύπαρξης της κόρης τους, Αριάδνης, και της απρόσμενης εγκυμοσύνης της Ιουλίας, φαίνεται ότι ο έρωτας ανάμεσα τους δεν θα σβήσει ποτέ. Παρόλα αυτά, εκείνος διατηρεί επιφυλάξεις, θεωρώντας ότι ανήκουν σε διαφορετικούς κόσμους, ίσως από αντίδραση ή εγωισμό.

Την ίδια στιγμή, η Χάιδω ταράζεται βλέποντας την Λουκία να γυροφέρνει τον Λυκούργο. Καταρρακωμένη με τον χωρισμό τους, οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η υγεία της επηρεάζεται. Δυστυχώς, παθαίνει ρήξη ανευρύσματος και μπαίνει στην Εντατική.

Ο Λυκούργος, συγκλονισμένος, παραμένει στο πλευρό της. Προσεύχεται για τη γρήγορη ανάρρωσή της, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Καθώς η υγεία της βελτιώνεται, της εκφράζει την αγάπη του, και οι δυο τους επανασυνδέονται, γεμάτοι συγκίνηση.