Η Μαργέτα αποφασίζει να αποκαλυφθεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Ιάσονας έχασε τα πάντα, καθώς όλες οι επιχειρηματικές του προσπάθειες έχουν αποτύχει και η μητέρα του, στη διαθήκη της, έχει αφήσει όλη της την περιουσία στην Αλεξάνδρα. Εκείνη που έχει πάρει διαζύγιο και πλέον ζει με τον Μάρκο, ξαφνιάζεται και αναστατώνεται από το νέο της κληρονομιάς.

Έχει τύψεις που ο Ιάσονας δεν έχει τίποτα και η ίδια έχει τη περιουσία του, που στην πραγματικότητα δεν της ανήκει. Αρχικά δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί και σκέφτεται να γυρίσει στο Κιάρι για να μιλήσει για το θέμα μαζί του.

Ο Μάρκος, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι όλο αυτό είναι ένα ακόμα σχέδιο για να μην μπορέσει ποτέ να φύγει από τους Δεμερτζήδες. «Κι όμως είχε αλλάξει. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι αυτή ήταν η έμπρακτη συγγνώμη της για όλα όσα είχε κάνει στο παρελθόν», του εξηγεί η Αλεξάνδρα.

Οι διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι εντείνονται, καθώς η Αλεξάνδρα επιθυμεί να επιστρέψει την περιουσία στον Ιάσονα, που πλέον είναι σκιά του εαυτού του. Ταυτόχρονα, η Μαργέτα, γνωρίζοντας ότι ο κλοιός στενεύει, αισθάνεται ότι είναι καιρός να αποκαλύψει το μυστικό της.

Η πίεση αυξάνεται, καθώς πολλοί είναι αυτοί που παρακολουθούν το σπίτι στην Κηφισιά και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή της αποκάλυψης. Έτσι, επιλέγει να το κάνει η ίδια…