Το Ναυάγιο – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς αποκαλύπτουν αλήθειες που σοκάρουν την Ειρήνη. Τώρα, χάνοντας την εμπιστοσύνη της, νιώθει θύμα του Ιπποκράτη και του Πέτρου, τον οποίο μέχρι τώρα γνώριζε ως Αντώνη.

Το Ναυάγιο – Μαθαίνει την αλήθεια και παγώνει

Ενώ η Ειρήνη και ο Πέτρος σχεδιάζουν να περάσουν χρόνο μαζί στην Κρήτη, ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει πράγματα για το παράνομο πρόσωπο του Αντώνη. Μαθαίνοντας ότι βρίσκεται εκεί, πιστεύει πως η συγκυρία δεν είναι τυχαία, καθώς βρίσκεται και η γυναίκα του. Αφήνοντας πίσω του κάθε προειδοποίηση, ο Ιπποκράτης εισβάλλει στο σπίτι του Στελή στην Κρήτη, όπου βρίσκει την Ειρήνη και τον Πέτρο μόνους τους. Παρά τις προσπάθειές τους να τον δικαιολογήσουν, ο Ιπποκράτης δεν πείθεται για την τυχαία συνάντησή τους.

Έπειτα από έναν καυγά μεταξύ των ανδρών, ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Ειρήνη την αλήθεια: ο Ιπποκράτης βρίσκεται πίσω απο την επίθεση που υπέστει και είχε προσπαθήσει να της κλέψει το τετράδιο με τις φόρμουλες. Η Ειρήνη σοκάρεται από την αλήθεια, δεδομένου ότι και ο Πέτρος, τον οποίο εμπιστεύτηκε, είναι μπλεγμένος σε εγκλήματα. Την επόμενη μέρα, σε μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα, η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο, ο οποίος της αποκαλύπτει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά και τους λόγους που παριστάνει τον Αντώνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ