Ο Τηλέμαχος φεύγει από το πλευρό του Αντρέα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Μεγάλες και δραματικές ανατροπές έρχονται στον «Σασμό», με τον Τηλέμαχο να παίρνει την απόφαση να αποστασιοποιηθεί από τον Αντρέα, ζητώντας του να σταματήσει τις παρενοχλήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pythia.gr και Tv24, ο Αντρέας θα βρεθεί σύντομα μόνος του καθώς οι σύμμαχοί του τον εγκαταλείπουν. Ο Τηλέμαχος είναι ένας από αυτούς που αποσύρονται από το πλευρό του. Ο Τηλέμαχος, ενώ βρίσκεται στο κρατητήριο, μαθαίνει πως η μητέρα τους είχε σχέση με τον Ρούσσο Σταματάκη και γι’ αυτό τους άφησε το κτήμα. Νιώθει απογοητευμένος και παρά τις προσπάθειες του Αντρέα να τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του εναντίον του Μαθιό, αντιδρά αρνητικά.

Ο Τηλέμαχος εκφράζει την κούραση του να ασχολείται με τις διαφορές των Σταματάκηδων, δηλώνοντας πως δεν πρέπει να τον υπολογίζουν στα σχέδια εκδίκησης, μιας που έχει δεσμεύσεις, όπως τα παιδιά του που πρέπει να μεγαλώσει. Ο Αντρέας αρχικά δυσκολεύεται να πιστέψει ότι χάνει την υποστήριξη του, αλλά σταδιακά συνειδητοποιεί ότι ο Τηλέμαχος έχει αποφασίσει να τον απομακρύνει και τελικά, βρίσκεται μόνος.