Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρήστος είναι έτοιμος να ξαναβάψει τα χέρια του με αίμα, όμως συνειδητοποιεί ότι αν το κάνει θα υπογράψει την καταδίκη του. Σε συνεργασία με τη Βικτώρια, προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να ξεφύγουν και να κρατήσουν κρυφή την αλήθεια από τις Αρχές…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η ώρα της αλήθειας

Ο Σίμος αποκαλύπτει στην Αμαλία ένα μυστικό που αυτή δεν είχε ιδέα ότι το γνώριζε και την πιέζει να πει την αλήθεια ενώπιον όλων, αλλά εκείνη επιμένει στη δική της άποψη. Η Δωροθέα, έπειτα από την συνάντηση της με την Πιπίτσα, είναι έξω φρενών.

Η Γεωργία, επηρεασμένη από τη μητέρα της, ενημερώνει τον Μάρκο για κάτι που συμβαίνει πίσω από την πλάτη του, ενώ η Φρόσω, ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού, αντικρίζει κάποιον που δεν περίμενε.

Ο Αποστόλης, παραδίδεται στην αστυνομία και ισχυρίζεται την ιστορία που έστησαν με την Βικτώρια και τον Χρήστο. Θα καταφέρει να πείσει τις Αρχές ότι ο Δούβλης είναι υπεύθυνος για όλα τα εγκλήματα και ότι ο ίδιος και η Βικτώρια ήταν θύματα του; Ο Πάρης επισκέπτεται τον Αποστόλη στο κρατητήριο, κι εκείνος του υπόσχεται ότι είναι το μοναδικό άτομο που θα του αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Σίμος χρειάζεται τον ιατρικό ιστορικό της Νικολέτας, προκειμένου να κλείσει το ραντεβού με τον γιατρό στη Γαλλία κι έτσι η Μιράντα, θα αναγκαστεί να του αποκαλύψει την αλήθεια. Θα παραμείνει το μυστικό της κρυφό ή ήρθε η ώρα να μάθει ποια είναι η πραγματική της κόρη;