Σασμός: Στέλλα και Γιώργος γίνονται ζευγάρι και επισημοποιούν την σχέση τους… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Στέλλα στην αγκαλιά του Γιώργου

Στα επόμενα επεισόδια, η Θοδώρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της. Ο σύζυγός της, Γιώργος, θα προσπαθήσει να την υποστηρίξει, αλλά εκείνη, πάντα ατίθαση, δεν θα δεχθεί τις συμβουλές του γιατρού και της οικογένειάς της. Ακόμα και όταν χάσει τον αγαπημένο της πρόσωπο, τον Νικηφόρο, θα επιμείνει να είναι η πρώτη που θα τον αποχαιρετήσει και θα στηρίξει τη Βασιλική και τον Μαθιό.

Αυτή η δύσκολη περίοδος θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του παιδιού της, το οποίο περίμενε με χαρά και πίστευε ότι θα έφερνε ακόμα περισσότερη ευτυχία στην οικογένειά της. Ωστόσο, η αντίδρασή της δεν θα είναι συνηθισμένη. Θα αποφασίσει ότι αφού δεν μπορεί να χαρίσει στον αγαπημένο της ένα παιδί, θα ήταν καλύτερο να χωρίσουν, ώστε εκείνος να μπορέσει να βρει μια άλλη γυναίκα με την οποία θα κάνει οικογένεια.

Έτσι, θα φύγει στην Αθήνα για να περάσει χρόνο με θείους της. Τον Γιώργο δεν θα έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει πριν την φυγή της. Θα αφήσει απλά ένα σημείωμα, στο οποίο θα του ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει και ότι δεν επιθυμεί να την ακολουθήσει. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος θα αρχίσει να πνίγεται στη θλίψη του, γεγονός που θα παρατηρήσουν οι συνάδελφοί του.

Αρχικά, ο Μύρος και στη συνέχεια ο Αντώνης, αντιλαμβανόμενοι την ψυχολογική του κατάσταση, θα προσπαθήσουν να τον ενθαρρύνουν να βγει έξω, να ζήσει, και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, καθώς η Θοδώρα δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στο χωριό και στο σπίτι τους. Ο Γιώργος θα αναφέρει ότι η δουλειά τον βοηθά να ξεχάσει, αλλά ο Αντώνης θα προσπαθήσει να τον πείσει για το αντίθετο.

Η Θοδώρα θα επιστρέψει στην Άνω Ποριά, αλλά η απόφασή της όσον αφορά τη σχέση της με τον Γιώργο δεν θα αλλάξει. Παρά το γεγονός ότι θα δει τον σύζυγό της να μαραζώνει, δεν θα είναι διατεθειμένη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Στο μεταξύ, η επαφή του Γιώργου με τη Στέλλα Καμαριωτάκη, για επαγγελματικούς λόγους, θα γίνει όλο και πιο στενότερη.

Οι επισκέψεις της στο γραφείο του θα αυξηθούν, αλλά και ο Γιώργος θα ξεκινήσει να τη συναντά τυχαία, κυρίως στο οινοποιείο του Παύλου, όπου θα εργάζεται και ο πατέρας της. Η δικηγόρος, χωρίς να το αντιληφθεί αρχικά, θα αρχίσει να αισθάνεται ότι πλησιάζει περισσότερο στον Γιώργο. Σταδιακά, θα αναπτύξουν μια βαθιά σχέση που θα γίνει εμφανής από όλους.

Ωστόσο, ο Γιώργος και η Στέλλα θα χρειαστούν κάποιον χρόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι αμφότεροι έχουν ανάγκη την παρουσία του άλλου στη ζωή τους. Σύντομα, θα γίνουν ζευγάρι και δεν θα αργήσουν να κάνουν τη σχέση τους επίσημη.

Ο Τάσος, θα χαρεί ιδιαίτερα για αυτήν την εξέλιξη και θα δει την κόρη του να είναι ευτυχισμένη για πρώτη φορά μετά από καιρό. Θα προσπαθήσει να της μιλήσει για το μέλλον της σχέσης τους, αλλά η Στέλλα θα προτιμήσει να προχωρήσει βήμα-βήμα και να μην βιαστεί.