Η Μάγισσα: Δαμιανή και Κανέλλος θα έχουν μια άγρια σύγκρουση, όταν εκείνος κατηγορήσει τον Τζανή για την δολοφονία του βρέφους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: άγρια σύγκρουσ

Ο Αντρέι και ο Τζανής βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση που φαίνεται απρόβλεπτη, δεν μπορούν όμως να κρύψουν την αντιπάθεια που έχουν ο ένας για τον άλλον. «Γιατί είπες στον θείο μου για εμένα και τη Μεταξία; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να επεμβαίνεις στις ζωές μας; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;», τον ρωτά κι εκείνος απαντά:. «Θεώρησα πως ο θείος σου έπρεπε να το ξέρει για να προλάβει να κατευνάσει την καταιγίδα πριν ξεσπάσει».

Στο μεταξύ, ο Αντρέι έχει υποψίες ότι ένα μέλος της οικογένειας Λάσκαρη είναι ο δολοφόνος του βρέφους, κάτι που σοκάρει τον Κανέλλο. Συγκεκριμένα, υποψιάζεται τον Τζανή και εξηγεί τη σκέψη του: «Είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μεταξία, και η ζήλια που βγάζει για τον Μάρκο μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις! Είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία του βρέφους και ο μόνος που είχε κάθε λόγο να μην θέλει τον διάδοχο! Είτε λόγω του Μάρκο είτε λόγω του έρωτά του για τη Μεταξία».

Ο Κανέλλος δείχνει σκεπτικός και αποφασίζει να συζητήσει αυτές τις υποψίες με τη Δαμιανή, αλλά αυτό δημιουργεί ένταση μεταξύ τους. Η Δαμιανή κατηγορεί τον Κανέλλο, λέγοντάς του: «Ντροπή σου Κανέλλο να πιστεύεις τέτοιες πράγματα για τον ανιψιό σου! Πως μπορείς να πιστεύεις τα λόγια ενός ξένου που τον ξέρεις ελάχιστα και μας τον φόρτωσες στον πύργο μας και όχι τον Τζανή! Ποτέ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα! Ξέρω κοντράρονται με τον Μάρκο, αλλά κακό στον ίδιο και το παιδί του δεν θα έκανε ποτέ, αυτό να το βάλεις καλά στο μυαλό σου».

Ο Κανέλλος δεν εγκαταλείπει τις υποψίες του και επιμένει: «Δεν τα πιστεύω, αλλά μου στέκουν και σαν κατηγορίες, ο Τζανής έχει πρόβλημα με τον Μάρκο και το ξέρουμε όλοι αυτό». Εκείνη όμως, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, του ξεκαθαρίζει: «Ντρέπομαι ειλικρινά που σκέφτεσαι τέτοια πράγματα! Σε παρακαλώ να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις σκέψεις αυτές και μείνε μακριά από τον Τζανή και εσύ και ο Ρώσος φίλος σου».