Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Μαργέτα βρίσκεται σε σοκ μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Στέφανος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας επενδύει σε ένα μυστικό σχέδιο

Αφού η προηγούμενη προσπάθεια γάμου τους ακυρώθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, όταν η Αλεξάνδρα αποκάλυψε όλες τις απάτες της, νόμιζε πως το θέμα του γάμου είχε απομείνει στο παρελθόν. Τώρα, όμως, ακούει από το στόμα του Στέφανου τις λέξεις «Θα με παντρευτείς; Να αποδείξουμε πρώτοι πως η αγάπη υπερνικά τα εμπόδια…» νιώθει συγκίνηση και φυσικά, δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ίσως να ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο θα δεχτεί αυτή την εξέλιξη ο γιος της, αλλά αυτό δεν θα την εμποδίσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Παράλληλα, ο Στέφανος καταβάλλει προσπάθειες να την σώσει από τους εκβιαστές της.

Στο μεταξύ, ο Ιάσονας επενδύει όλες του τις προσπάθειες για να εκτελέσει ένα μυστικό σχέδιο που εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα, βασιζόμενος στη βοήθεια της Ουρανίας. Παράλληλα, ο Μάρκος αντιμετωπίζει την ανησυχία του για τη στάση της Αλεξάνδρας έναντι του παιδιού και ο Φάνης προσφέρει την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεται ως… φίλος.

Η Νότα αποκαλύπτει άθελα της άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, που φαίνεται πως θα φέρουν ανεπιθύμητες εξελίξεις στη ζωή του Στέφανου. Η μυστηριώδης γυναίκα φαίνεται να είχε αποδυναμώσει την υγεία και των δύο συζύγων της, οι οποίοι παρουσίαζαν ως αίτια θανάτου καρδιακές προσβολές. Κι αυτό δεν είναι το μόνο, καθώς ακόμα και τα πιστοποιητικά θανάτου τους φέρουν την υπογραφή του γιατρού-αδελφού της…

Τώρα, η Νότα κυριεύεται από το άγχος καθώς το σκοτεινό μυστικό της αποκαλύπτεται, και η απουσία της ιατρικής αγωγής την εκθέτει σε κρίση υγείας, αναγκάζοντας τους Στέφανο και Μάρκο να λάβουν απαραίτητα μέτρα προστασίας. Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Ιάσονας προχωράει στο σχέδιο για να κλείσει τη μητέρα του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, με σκοπό να ακυρώσει τη διαθήκη της, χωρίς εκείνη να υποψιάζεται τίποτα…