Η Ιουλία, τώρα που έχει στα σπλάχνα της το παιδί του Στάθη, αναζητά τη θέση που της αναλογεί στη ζωή του. Ωστόσο, εκείνος, φοβάται να κάνει το επόμενο βήμα. Σκέφτεται την τελευταία φορά που αποφάσισαν να ζήσουν μαζί και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν και τώρα πια η ευθύνη είναι τεράστια, καθώς σε λίγους μήνες θα υπάρχει κι ένα παιδί στη μέση.

Η εγκυμοσύνη, όμως τους φέρνει κοντά και τους βοηθάει να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματα τους. Ο Στάθης γίνεται στοργικός προς την Ιουλία και την φροντίζει, γεγονός που προκαλεί ζήλια στην Αριάδνη.

Έντονη ζήλια, όμως, έχουν και η Βασιλική με την Αρετή, όταν μαθαίνουν ότι η Αριάδνη πλέον λέγεται επίσημα Καπερνάρου. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη, παρά την οικειότητα που νιώθει με τον πατέρα της, παραμένει σκληρή απέναντι στην Ιουλία και η στάση της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Στάθη.

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Θεοδώρα που βιώνει την πρώτη της ερωτική απογοήτευση, και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν η νεαρή της αποκαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Παρασκευά.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αθηνά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, επισκέπτεται τη Μαρία στο Σούνιο και έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη. Η μητέρα της της δίνει να διαβάσει το βιβλίο που έγραψε χωρίς να της έχει αποκαλύψει ότι πρόκειται για αυτοβιογραφία.