Μετά τη φωτιά: Νέα ζωή για την Ανθή μέσα από τη φρίκη της φωτιάς… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Ant1, «Μετά τη φωτιά», στα επόμενα επεισόδια.

Μετά τη φωτιά: Νέα ζωή

Η Ειρήνη συντετριμμένη από τη τραγωδία, παλεύει να διαχειριστεί τις δικές της ευθύνες και το χαμό της Ανθής. Μπροστα στα μάτια της είδε τον Αλέξανδρο να σπρώχνει την φίλη της στις φλόγες και τον κατηγορεί μπροστά σε όλους για τον φρικτό θάνατο της.

Στην πραγματικότητα, η Ανθή έχει επιζήσει από την πυρκαγιά, αλλά το πρόσωπό της έχει καεί. Η μητέρα της, Φαίδρα, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει αυτό το τραγικό γεγονός και η μόνη λύση είναι να καταφέρει να πάρει την κηδεμονία του Αχιλλέα. Έτσι, μεταφέρει την Ανθή στο σπίτι της, ελπίζοντας ότι, όταν αυτή συνέλθει, θα μπορέσει να την πείσει να πάρει τη θέση της Μάνιας.

Ωστόσο, προτού φτάσει αυτή η στιγμή, η Φαίδρα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις πιέσεις που ασκεί ο Άρης. Εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει ότι η Ιωάννα είναι νεκρή πεθάνει και απαιτεί εξέταση DNA στο πτώμα της, απαιτώντας από τη Φαίδρα να του δώσει τα ονόματα των ατόμων που είχαν πρόσβαση στο νεκροτομείο το βράδυ της πυρκαγιάς.

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα έχει τα δικά της σχέδια. Επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να δραπετεύσει μαζί με την κόρη στο εξωτερικό. Για τον σκοπό αυτό, απευθύνεται στον Νίκο, παρακαλώντας τον να της βρει πλαστά διαβατήρια και δίνει ραντεβού με την Ιόλη για να πάει να την πάρει. Όμως, ο Σάκης, που έχει ήδη υποψίες για τα σχέδια της και έχει ξεκινήσει έρευνα στη γειτονιά, προσπαθώντας να εντοπίσει τα ίχνη της, ενώ ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να της καταστρέψει τα σχέδια.

Εν τέλει, η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει παίρνοντας μαζί της τη μικρή. Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ένα αναπάντεχο στοιχείο που παραμένει πίσω της τον οδηγεί στα ίχνη της ξανά. Κι αυτή τη φορά,είναι αποφασισμένος να κάνει κάτι πιο δραστικό: να την καταγγείλει στην αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού τους.