Σύντομα, η Κερασίνα θα φανερώσει σε όλους την αλήθεια, όπως θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα» με τις επιπτώσεις αυτής της κίνησης να είναι ολέθριες.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η αποκάλυψη του παράνομου έρωτα φέρνει καταστροφικές συνέπειες

«Σας είδα και μην τολμήσεις να με βγάλεις ψεύτρα. Ήξερα ότι προσπαθούσες να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια αλλά ξέρω καλά πως κοιμάσαι με τον άντρα μου», λέει έξαλλη η Κερασίνα στην Μεταξία, η οποία της απαντά: «Αγαπιόμαστε με τον Τζανή και κανείς δεν θα μας χωρίσει. Αν τολμήσεις να πεις λέξη για όλα αυτά σου το ορκίζομαι πως εγώ η ίδια θα σε σκοτώσω».

Όμως ,την Κερασίνα δεν την τρομάζουν οι απειλές και κατά τη διάρκεια του οικογενειακού δείπνου των Λασκαραίων, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη Μεταξία και τον Τζανή, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Μάγισσας».

«Η Μεταξία και ο Τζανής έχουν σχέση. Τους έπιασα στο κελάρι να ερωτοτροπούν. Έχω τις υποψίες αυτές εδώ και καιρό και τώρα πια έχω και τις αποδείξεις», λέει και όλοι σοκάρονται.

«Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω», ωρύεται η Μεταξία. Ο Μάρκος εξαγριώνεται ενώ ο Τζανής προσπαθεί να αποδείξει ότι τα λόγια της Κερασίνας είναι ψευδή, όμως η Ρηνιώ επιβεβαιώνει την κατηγορία της Κερασίνας λέγοντας:

«Τζανή σταμάτα να μιλάς έτσι, λέει αλήθεια. Σας έχω δει και εγώ με την Μεταξία».