Στην συνέχεια της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», ο γάμος του Σίμου και της Αμαλίας φαίνεται να είναι το επίκεντρο των εξελίξεων, με τη Βικτόρια να μην χάνει ευκαιρία να δημιουργήσει ταραχή, μιλώντας στη Δωροθέα, τη μητέρα του Σίμου, για τις υποψίες της για τα αισθήματα της Αμαλίας προς τον Ντίνο. Εκείνη επηρεασμένη και θέλοντας να προστατέψει τον γιο της του μεταφέρει όσα της είπε.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Ρένος παίρνει πάνω του όλα τα εγκλήματα

Ωστόσο, η Αμαλία διαβεβαιώνει τον Σίμο ότι ο Ντίνος αποτελεί παρελθόν, και οι δυο τους προχωρούν ευτυχισμένοι προς την εκκλησία για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Δωροθέα, παρά την αποτυχία της να εμποδίσει τον γάμο, δεν το βάζει κάτω και μετά το μυστήριο κάνει τη ζωή της Αμαλίας δύσκολη, επηρεάζοντας αρνητικά και τη σχέση της με τον γιο της. Ταυτόχρονα, η Στέλλα, ακολουθώντας τον πόθο της για τον Χριστόφορο, προχωρά σε μια απεγνωσμένη κίνηση. Μεθυσμένη εισβάλει στο δωμάτιο του την ώρα που εκείνος κοιμάται και αρχίζει να τον φιλάει, με αποτέλεσμα ο Χριστόφορο να διώχνει από το σπίτι του την ίδια, αλλά και την μάνα της, την Ματούλα, με την υπόσχεση όμως να πληρώνει εκείνος το ενοίκιο τους.

Η Ζαχαρούλα, αισθανόμενη προδομένη, αποφεύγει τον Βύρωνα, ο οποίος προσπαθεί να την πλησιάσει για να της ζητήσει συγνώμη. Από την άλλη, ο Ρένος αποφασίζει να πάρει πάνω του τα πάντα και σε μια συζήτηση μαθαίνει από τον Φώτη, ότι εκείνος και όχι ο Ντίνος έριξε από την σκάλα τον Σίμο όταν ήταν στο ορφανοτροφείο. Στη συνέχεια, μεταφέρει όσα έμαθε στον Σίμο, ο οποίος εξοργίζεται και κατηγορεί την Βικτόρια για τα ψέματα της. Εκείνη όμως αρνείται τα πάντα και εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι το έκανε ο Ντίνος.