Ο Αντρέι αγωνίζεται για τη ζωή του μετά την πισώπλατη επίθεση που δέχθηκε από τον Μάρκο, ενώ η Θεοφανώ που μαθαίνει τι συνέβη τρέχει στο πλευρό του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

«Ο Αντρέι είναι το ξάδελφο μας. Είναι παιδί του Τζανέτου» αποκαλύπτει ο Κανέλλος και η καταγωγή του Αντρέι ταράζει συθέμελα τον πύργο των Λασκαραίων.

Σύντομα, στην «Μάγισσα», η Θεοφανώ ανακαλύπτει τι ακριβώς συνέβη με τον Αντρέι και σοκάρεται. Τρέχει κοντά του λέγοντάς του «Έλα αγάπη μου, γύρνα κοντά μου» και συνεχίζει: «Είσαι καλά; Μου είπαν όσα συνέβησαν».

Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις έμαθε και ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι όλη του η ζωή ήταν ένα ψέμα. «Όλη μου η ζωή ήταν ένα ψέμα». λέει και συνεχίζει:

«Προσπάθησα να κάνω αυτόν που πίστευα για πατέρα μου να με αγαπήσει και τώρα καταλαβαίνω γιατί ποτέ δεν το έκανε. Κι από την άλλη, ο Τζανέτος… Ήμουν τόσο κοντά του και δεν ήξερα τίποτα. Τον έβαλα στην καρδιά μου από την αρχή και βγάζει ένα νόημα τώρα γιατί έγινε αυτό». Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος κάνει μια πρόταση στην Θεοφανώ, που τη ταράζει…