Ο Δημήτρης και Η Άννα είναι συγκλονισμένοι μετά από τις αποκαλύψεις που έγιναν για κάποια μέλη των οικογενειών τους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι

Στις έρευνες που συνεχίζονται με σκοπό να βρουν τον δολοφόνο του Άκη, συμμετέχουν ο Δημήτρης και ο Ανδρέα, οι οποίοι έχουν εμπλεκόμενους στην υπόθεση συγγενικά τους πρόσωπα. Η Άννα είναι συγκλονισμένη από την αλήθεια ότι οι δικοί της έκρυβαν σημαντικά μυστικά, όμως φαίνεται αποφασισμένη να τους συγχωρήσει.

«Σου ορκίζομαι ότι δεν γνώριζα τίποτα απ’ όλα αυτά και μόλις το ανακάλυψα σε κάλεσα αμέσως. Τους είπα να έρθουν για κατάθεση» του εξηγεί η Άννα και συνεχίζει: «Και εγώ είμαι θυμωμένη όπως εσύ αλλά δεν…»

Τότε ο Δημήτρης της απαντά: «Δεν σκέφτηκα την πιθανότητα να γνώριζες κάτι και να μου το έχεις κρύψει, οπότε καλύτερα να ηρεμήσεις» και προσθέτει, «Η Άννα που γνώριζα τότε, μπορεί να το έκανε. Σίγουρα όμως η Άννα που γνωρίζω σήμερα δεν θα το είχε κάνει».

Απελπισμένη, η Άννα λέει στον Δημήτρη ότι δεν αντέχει αυτήν την κατάσταση. «Γιατί όλα τα αρνητικά πρέπει να συμβαίνουν σε εμάς; Πότε θα σταματήσει όλο αυτό;» τον ρωτά και ο Δημήτρης της απαντά πως και ο ίδιος έχει κουραστεί. Τότε η Άννα του λέει: «Τουλάχιστον έχω εσένα».