Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις στην δραματική σειρά εποχής «Η Μάγισσα», με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη και την Μεταξία να οδηγείται στην αυτοκτονία.

Κλεισμένη στο μπουντρούμι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Τα επόμενα επεισόδια θα φέρουν στο φως την παράνομη σχέση του Τζανή και της Μεταξίας, η οποία θα γίνει γνωστή από την Κερασίνα. Η Μεταξία θα αρνηθεί τα πάντα, όμως η Κερασίνα δεν θα εγκαταλείψει τον αγώνα της και θα κάνει την επόμενη κίνηση.

Η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης θα γίνει μπροστά σε όλους και θα προκαλέσει σοκ στους Λασκαραίους. Η Μεταξία σε κατάσταση σύγχυσης θα αρνηθεί τις κατηγορίες και θα απειλήσει την Κερασίνα.

Ο Μάρκος, εξοργισμένος από την προδοσία της συζύγου του και την ατιμία που έφερε στο όνομα της οικογένειας τους, θα αποφασίσει να την τιμωρήσει. Θα την φυλακίσει σε ένα μπουντρούμι και θα την φέρει αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της.

Η Μεταξία θα βυθιστεί σε ψυχική θλίψη για την αποκάλυψη της απιστίας της και θα φτάσει ακόμα και στο σημείο να σκέφτεται την αυτοκτονία για να γλιτώσει από την κατάσταση.