Ελίφ 959, γιατί η Ρανά ζηλεύει την Ασλί;

ΕΛΙΦ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 959

Η Ασλί συναντά τη Ράνα στην εταιρία. Η Ράνα της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τη συμπαθεί καθόλου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Ελίφ 958:
Η Χουμεϊρά σώζει τη ζωή του Λεβέντ. Ο Κερέμ μιλάει για εκείνη στο προσωπικό και την επαινεί. Ο θαυμασμός του Κερέμ για την Ασλί ενοχλεί εξαιρετικά την Παρλά. Η Ελίφ είναι χαρούμενη επειδή η Ασλί θα μείνει μαζί τους και μαζί με τη Μελέκ, της ετοιμάζουν ένα μικρό δώρο για να την καλωσορίσουν. Η Ελίφ λαμβάνει και την υποτροφία της από τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ με όλα όσα χρειάζεται για το σχολείο. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ να έρθει να τη δει στο νοσοκομείο.

ΕΛΙΦ 3/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 959

Τετάρτη 3/11 Επεισόδιο 959
Ο Εμιρχάν συναντάει τη μητέρα του μετά από πολλές μέρες. Όσο διάστημα η Ζουλιντέ ήταν στο νοσοκομείο, η Λεμάν είχε αναλάβει τη φροντίδα του. Ο Σαφάκ βλέπει τον Τουφάν να προσφέρει λουλούδια στη Ζουλιντέ και απογοητεύεται. Η Ελίφ, η Ασλί και η Μελέκ ετοιμάζονται χαρούμενες, η κάθε μία για τον δικό της προορισμό. Η Ασλί ξεχνάει στο σπίτι έναν φάκελο, που ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ.

Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ συναντιούνται στην κουζίνα. Αν και ο ένας αρέσει στον άλλο, κρατάνε τις αποστάσεις τους. Η Κιγιμέτ τους παρακολουθεί. Ο Εμιρχάν και η Ζουλιντέ περιμένουν τον Σαφάκ να περάσει από το μαγαζί. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει μαζί με τον δάσκαλο του στο σχολείο. Ο Σαφάκ όμως περνάει έξω από το μαγαζί αδιάφορος, σαν να μην γνωρίζει τη Ζουλιντέ και τον γιο της.

Η Ασλί συναντά τη Ράνα στην εταιρία. Η Ράνα της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τη συμπαθεί καθόλου. Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια ώστε η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ να μην έρθουν ποτέ ξανά κοντά ο ένας στον άλλο…

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο