Η Γη της Ελιάς: Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» ολοκληρώθηκε με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο που είχε τεράστια τηλεθέαση. Οι συντελεστές της σειράς αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ανακοίνωσαν ότι θα υπάρξει και τρίτος κύκλος την επόμενη σεζόν που θα αρχίσει το φθινόπωρο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Αφροδίτη…

Η Αφροδίτη, η πρωταγωνίστρια της σειράς που υποδύεται η Νικόλ Χριστοδούλου, θα βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας σεζόν από τα πρώτα επεισόδια, για διάφορους λόγους.

Η Αφροδίτη πήρε τη θέση της Αντιγόνης στην Αρεόπολη και γίνεται η γιατρός της Μάνης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η ηθοποιός που υποδύεται την Αφροδίτη αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν θα δούμε σε πιο προσωπικές στιγμές της.

Εκείνη επιθυμεί να την δούμε να προβάλλει τις αδυναμίες της, να ερωτεύεται και να αντιμετωπίζει τα σκοτεινά της μυστικά.

Παρόλο που η Αφροδίτη δεν πήγε στη Μάνη με κακές προθέσεις, είναι βέβαιο ότι κάτι έχει στο νου της. Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Χρήστο, επιδεικνύοντας το φλερτ τους, αλλά αφήνοντας ανοιχτό το πώς θα εξελιχθεί στο μέλλον…