Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος είναι προϊστάμενος στην εισαγγελία και επίσης έχει έναν αδελφό που είναι ένα από τα θύματα που έχουν βρεθεί στο πηγάδι. Εφόσον ο Δημήτρης έχει αναλάβει την υπόθεση, ο Σταύρος τον καλεί να καταθέσει. Μέχρι στιγμής, ο Σταύρος δεν έχει αποκαλύψει όλα όσα ξέρει, αλλά τώρα αυτό είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς βρήκαν πολλά χρήματα στο διαμέρισμα της Κατερίνας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ένοχος και μετανιωμένος…

Όπως του αναφέρει η αδελφή του κατά τη διάρκεια των αναφιλητών, η Κατερίνα είχε πάει διακοπές με τον Μάρκο, ο οποίος τηλεφώνησε κλαίγοντας. Αυτό που του αποκάλυψε η αδελφή του μέσα στην απελπισία της ήταν ότι ο Μάρκος είχε κλέψει χρήματα από την εταιρεία του Αλέκου, δικαιολογώντας το ότι πήρε μόνο το μερίδιό του. Της είπε επίσης ότι, μην ξέροντας τι να κάνει, τα έκρυβε στο σπίτι της πριν φύγουν για διακοπές.

Ο Σταύρος δυσκολεύεται να μιλήσει, αλλά συνεχίζει, τονίζοντας ότι της είπε να επιστρέψει τα χρήματα και να τον αφήσει. Από τις περιγραφές του Σταύρου, η Κατερίνα δεν θέλει να αφήσει τον Μάρκο και ουρλιάζει στον αδελφό της ότι έκανε απλά ένα λάθος. Δεν ήξερε πώς να το της πει, όπως λέει. Ωστόσο, ο Σταύρος της είχε πει ότι αν δεν τον αφήσει, δεν θέλει να την ξαναδεί.

Ένοχος και μετανιωμένος, αυτή τη στιγμή, μετανιώνει για αυτό αφού όσες φορές την πήρε μετά δεν μίλησαν και εκείνη τώρα είναι νεκρή.
Αυτό που δεν ξέρει ο Σταύρος και μαθαίνει από τον Δημήτρη είναι ότι ο πατέρας του, ο Σπύρος, είχε δει την Κατερίνα στο αεροδρόμιο όταν επέστρεφε μόνη της και ήταν δακρυσμένη. Ωστόσο, το πιο σημαντικό που κανείς δεν γνωρίζει είναι ότι μετά την επιστροφή της, συναντήθηκε με τον Αλέκο…