Σασμός: Ο Αστέρης και ο Αντρέας θα έρθουν αντιμέτωποι καθώς βρίσκονται όλοι μαζί στην παιδική χαρά. Εκεί, παίζουν με τον Πέτρο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: οι απειλές του Αντρέα…

Στην αρχή, ο Αστέρης συμβουλεύει την Αργυρώ να μην δίνει σημασία στις απειλές του Αντρέα, υπονοώντας ότι η κατάσταση δεν θα επηρεαστεί πλέον από αυτές. Ωστόσο, τελικά, αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με την κατάσταση και να μιλήσει με τον θείο της γυναίκας του.

Ο Αστέρης απευθύνεται στον Αντρέα, ρωτώντας τον αν πιστεύει ότι η παρουσία του θα επαναφέρει την αρμονία στην κατάσταση. Τον ρωτά αν πιστεύει ότι μπορεί να διαλύσει τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ο Αντρέας αντικρούει διστακτικά, αναφέροντας πως η υπάρχουσα κατάσταση βασίζεται σε εσφαλμένες βάσεις.

Η κουβέντα τους συνεχίζεται με τον Αστέρη να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια να έρθουν κοντά. Επισημαίνει την ύπαρξη ενός παιδιού που τους ενώνει και επιχειρηματολογεί ότι αυτή η κοινή αγάπη πρέπει να κυριαρχήσει. Ρωτάει τον Αντρέα αν έχει κατανοήσει πραγματικά το νόημα της αγάπης. Ο Αντρέας απαντά πως αντί για αγάπη, πρέπει να υπάρχει τίμημα.

Ο διάλογος γίνεται πιο έντονος. Ο Αστέρης προειδοποιεί τον Αντρέα ότι δεν θα ανεχτεί απειλές κατά της οικογένειάς του. Ο Αντρέας, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, απαντά με αποφασιστικότητα, θέλοντας να αποδείξει ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Ο Αστέρης τον προτρέπει να αποδεχτεί την κατάσταση και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Τελικά, του κλείνει με δύναμη την πόρτα, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του.