Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Καθώς τα επεισόδια της σειράς πλησιάζουν στο τέλος τους, οι εξελίξεις σοκάρουν το κοινό. Μια μακάβρια δολοφονία προκαλεί αναταραχές στις ζωές των χαρακτήρων.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Ένας φόνος φέρνει ταραχή

Ο Τζανής συμμαχεί με τον Σπήλιο Γερακάρη για να προετοιμάσουν μια επίθεση κατά του Πύργου των Λασκαραίων. Στόχος τους είναι να αποκτήσει ο Τζανής τον τίτλο του καπετάνιου, με τους Μάρκο και Μιχαήλ να βρίσκονται στο στόχαστρο. Η Δαμιανή, πιστή σύμμαχος του γιου της, συμμετέχει ενεργά στη μάχη, υποστηρίζοντας τον Τζανή. Προδίδει τους Λασκαραίους, αλλά η προδοσία της αποκαλύπτεται όταν η Αναστασία συνειδητοποιεί τα σχέδιά της.

Πριν προλάβει να ενημερώσει τον γιο της Μάρκο και το σύζυγο της Μιχαήλ, η Δαμιανή της επιτίθεται και της καρφώνει θανάσιμη μαχαίρια. Η Δαμιανή επιχειρεί να κρύψει τη δολοφονία, αλλά η Ρηνιώ Λάσκαραη παρακολουθεί το συμβάν. Τώρα, η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν η Ρηνιώ θα αποκαλύψει την αλήθεια ή θα διατηρήσει σιωπή. Οι επόμενες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν περισσότερη ένταση και ανατροπές στην ιστορία των χαρακτήρων.

Ποιες θα είναι οι συνέπειες της δολοφονίας για τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες; Πώς θα αντιδράσουν οι Λασκαραίοι στην προδοσία της Δαμιανής; Και τελικά θα καταφέρει η Ρηνιώ να κρατήσει το στόμα της κλειστό;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ